Brand activation in het Chassé TheaterBrand activation in het Chassé Theater
Back Back Locaties

Brand activation in het Chassé Theater

27 mei 2019

Theater en film zijn kunstvormen die een beroep doen op emoties van het publiek. Het activeert bezoekers met woord en beeld om na te denken over onze maatschappij of zichzelf en stimuleert het gesprek. Als handlanger van de kunst ontlokt het Chassé Theater aan u een feesthumeur terwijl u niets te vieren heeft, laten wij uw hersens kraken op het moment dat u dacht alles al te snappen en brengen wij houten klazen aan het swingen en koele kikkers aan het huilen.

Uitgebreide faciliteiten

Het is dan ook vanzelfsprekend dat het Chassé Theater dé locatie is voor het presenteren van marketingstrategieën, het lanceren van nieuwe producten of het vertonen van uw nieuwste commercial of huisstijl. U maakt simpelweg gebruik van de uitgebreide faciliteiten die het theater te bieden heeft op gebied van exposure.

Exposure in de theaterstraat van Breda

De sfeervolle foyers beschikken over een groot aantal mogelijkheden om geheel in de huisstijl van uw bedrijf of product omgetoverd te worden. Zelfs de catering is af te stemmen op uw inhoudelijke programma, boodschap of product. Wij brengen uw gasten samen in de inspirerende theaterstraat van het Chassé Theater waar gesprekken gestart worden en ervaringen gedeeld.

Uw nieuwe commercial of bedrijfsfestival in première

De drie theaterzalen zijn flexibel in gebruik. Festivals in thema van uw merk of visie, escape rooms op maat, een (auto)beurs of een theatervoorstelling over uw organisatie. Onze tonelen faciliteren vele stimulerende evenementsoorten. De cinemazalen lenen zich uitermate voor het vertonen van nieuwe commercials, campagnefilmpjes of uw eigen filmfestival. De gerenoveerde stoelen zorgen voor een comfortabele zit en het vernieuwde Dolby 7.1 geluid sleept uw gasten mee in het verhaal dat u vertelt.

Theater is het ultieme live medium

Theater speelt zich live af voor uw neus. Het is het ultieme medium om mensen te raken en aan het denken te zetten. Dagelijks zijn wij hier mee bezig en dat maakt onze locatie zeer geschikt voor brand activation. Wij hebben alles huis: oneindige technische mogelijkheden, horeca op maat, creativiteit én ervaring. Niks is te gek onder ons golvende dak! 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!