Back Back Nieuws

BrancheContact lanceert FestivalContact: 15 maart 2013 Expo Haarlemmermeer

10 juli 2012
Na het groeiende succes van EvenementContact en het winnen van de Gouden Giraffe, organiseert BrancheContact in maart 2013 de eerste editie van een nieuwe beurs voor de festival en publieksevenementen branche.
Joris Bots: ‘FestivalContact is een logische stap in onze portfolio van beurzen. Er is een grote overlap met de evenementenbranche, vandaar dat we FestivalContact de dag na EvenementContact hebben ingepland. Zo wordt het voor standhouders interessant om een voordelig passe-partout te boeken.’ Arjen Lemstra: ‘Het draait in ons heldere no nonsense concept om één ding en dat is dat er zaken worden gedaan.’

Expo Haarlemmermeer, unieke locatie in de Haarlemmermeer
Met bijna 9.000 m² binnen en 13.000 m² buiten behoort Expo Haarlemmermeer tot één van de meest aantrekkelijke beurzen- en evenementenlocaties in het westen van ons land. Het glazen duurzame gebouw, met een zonnepanelendak van ruim 26.000 m², vormt één geheel met het omliggende natuurgebied ‘De groene Weelde’ en biedt bezoekers, door de grote openheid en de beleving van de natuur, een ongeëvenaarde ervaring. De immense overkapte buitenruimte van 13.000 m² biedt ruimte aan alle soorten beleving. Verder is parkeren geen probleem met 3600 plekken.

De kracht van deze locatie voor FestivalContact is de immense overkapte buitenruimte. Elke standhouder kan deze ruimte gebruiken voor het tentoonstellen van attracties, innovatieve producten, cateringconcepten. En dat alles zonder meerkosten!

Snelle beslissers
Ga snel naar branchecontact.nl/festivalcontact voor meer informatie.
Snelle beslissers deze zomer krijgen maar liefst € 700,00 korting op een stand en betalen slechts € 995,00 excl. BTW. Vroeg boeken is namelijk minder betalen! Bij een combinatie van EvenementContact en FestivalContact volgt een extra korting van € 200,00 op de tweede beurs.

Foto: Arjen Lemstra en Joris Bots

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!