Brabant klaar voor grootste polo-evenement BeneluxBrabant klaar voor grootste polo-evenement Benelux
Back Back Nieuws

Brabant klaar voor grootste polo-evenement Benelux

16 juni 2017

Bezoekers van Polo Brabant kunnen ronddolen bij de stallen, kijken hoe polopaarden worden verzorgd, een clinic volgen, zelf op een polopaard zitten of al hun vragen laten beantwoorden door een polospeler of groom. Samen met vrienden of relaties een wedstrijd kijken, culinair genieten en ondertussen ook nog bijdragen aan het goede doel. Het kan allemaal.

Achtste editie

Alweer voor de achtste keer organiseert BYLEI, in samenwerking met Polo Club Waalre, op 17 en 18 juni het grootste polo-evenement van de Benelux. Het evenement werd eerder georganiseerd onder de naam Polo Waalre. Die naamsverandering werd dit jaar doorgevoerd omdat BYLEI een Brabant-breed evenement wil vertegenwoordigen.

100% Mooi weer garantie

Ook nieuw is de overkapping van alle hospitality units. Dat betekent 100% mooi weer garantie! In het dak zitten transparante zeilen die er bij mooi weer uitgehaald worden. Binnen wordt dan buiten. De overkapping biedt ruimte aan maar liefst 1200 mensen.

Kinderen welkom

Tijdens Polo Brabant kunnen kinderen van bezoekers terecht in de 'Kids Area'. Een professioneel entertainment team staat klaar om met de kinderen te knutselen en ze te schminken als een woeste tijger of mooie prinses. Er is een ballonnenclown, een levend voetbalspel, reuze twister, een skelterparcours, stormbaan, voetbaltafel, legotafel, gave springkussens en nog veel meer. Op zondag kunnen kinderen samen met een begeleider ponyrijden.

Polo Brabant laat kansarme kinderen sporten

Polo Brabant doneert aan Stichting Leergeld en Jeugdsportfonds regio Eindhoven om te zorgen dat 'kansarme' kinderen kansen krijgen. Veel Eindhovense kinderen kunnen om financiële redenen niet meedoen aan een school- en/of sportactiviteit die voor leeftijdgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Om één kind een jaar lang te laten sporten, heeft het Jeugd Sport Fonds € 250 nodig. Daarom doneert Polo Brabant een deel van de opbrengsten direct aan deze goede doelen. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!