Back Back Nieuws

Bourgonje: Wij trotseren de recessie

17 februari 2009
Bourgonje Geluid- en Lichtservice heeft in januari een tweede bedrijfspand op industriegebied Forepark in Den Haag in gebruik genomen. "Een welkome verdubbeling van het aantal beschikbare meters van de oorspronkelijke bedrijfsruimte aan de Oder, die prima binnen de huidige strategie van Bourgonje valt," zo meent Fred Bourgonje.

Investeren in slagkracht en kwaliteit
Fred Bourgonje ziet de ontwikkelingen in de markt niet als een bedreiging maar is er juist van overtuigd dat de durf en de mogelijkheid om op dit moment te kunnen blijven investeren in slagkracht en kwaliteit, het verschil met de concurrentie nog groter zal maken. Het uitbreiden, van onder meer de bedrijfsruimte, is derhalve één van de logisch te nemen stappen die prima te rijmen valt met de visie en ambitie van Fred Bourgonje.

Samenwerking met externe specialisten
Bourgonje heeft een rijke historie in de verhuur van geluid- en lichttechniek. Dagelijks worden zowel kleinschalige als grotere evenementen, optredens, congressen, televisieproducties, (product)presentaties en besloten feesten voorzien van de juiste mensen en materialen. "De levering houdt echter niet op bij geluid- en lichttechniek. Door de samenwerking met diverse externe specialisten (oa. videotechniek, decor, stroomtoevoer en niet in de laatste plaats productspecialisten) zorgt Bourgonje ervoor dat de opdrachtgever geen omkijken naar de techniek heeft," aldus Fred Bourgonje.

Persoonlijke aandacht
Bourgonje heeft het klant- en servicegericht werken hoog in het vaandel staan. "Wij geven onze medewerkers de persoonlijke aandacht en investeren in hun kennis en welzijn. Daarnaast heeft het onderhoud van onze verhuurmaterialen en de investering van nieuwe kwaliteitsproducten onze hoogste prioriteit."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!