Boost Your Business bij Hotel de SterrenbergBoost Your Business bij Hotel de Sterrenberg
Back Back Locaties

Boost Your Business bij Hotel de Sterrenberg

12 januari 2024

Een gepassioneerd team, een warme, persoonlijke touch en topkwaliteit in de prachtige natuur van de Veluwe. Bij Hotel de Sterrenberg ervaar je een compleet ontzorgde-bijeenkomst en een informeel ‘home away from home’ gevoel. We spraken met Karin Kreileman, Sales Manager en Amber Borgman, Assistent Sales & Marketing van Hotel de Sterrenberg, over hoe zij gastvrijheid en innovatie combineren om prikkelende (vergader)belevingen mogelijk te maken, met de focus op gezondheid en gastronomie.

Hoge kwaliteit

In de prachtige natuur van de Veluwe bevindt zich dit viersterren superior hotel. Hier staan duurzaamheid, wellness, een topniveau-keuken en vergaderen - gecombineerd met genieten - centraal.

‘We denken in termen van beleving om onze gasten te prikkelen en te inspireren. Dat betekent dat we altijd bezig zijn met vernieuwing en kijken naar trends en ontwikkelingen in de markt. Ons voortdurend streven naar verbetering heeft geresulteerd in ons vergaderconcept ‘Boost your business’. Dit concept, gedreven door duurzaamheid en gezondheid, biedt energieke vergadermomenten met aandacht voor gezonde voeding. We vinden dat zelf ook belangrijk, we serveren alleen producten waar écht aandacht aan is besteed. Ook omdat we erin geloven dat die aandacht de creativiteit bevordert. Het geeft ons een goed gevoel wanneer de gast een bijeenkomst afsluit met het gevoel dat verwachtingen waargemaakt, of zelfs overtroffen zijn en ze tevreden en geïnspireerd huiswaarts keren. Juist nu er talloze vergaderlocaties zijn, is het van belang dat elke ervaring waardevol is.’

Persoonlijke, informele aandacht

Karin: ‘We willen dat zowel de gast als bijvoorbeeld een trainer, zich direct bij ons op hun gemak of zelfs thuis voelen. Als familiebedrijf koesteren we de vrijheid van iedereen om zichzelf te zijn. Dat geldt ook voor het personeel. Onze directeur, Liset Bom, heeft geluk in het werk hoog in het vaandel staan. Zij begrijpt dat wanneer mensen met plezier werken, dit niet alleen de sfeer verbetert maar ook de business vooruit helpt.’

Boost Your Business

Naast topkwaliteit en persoonlijke, informele service, waarderen zowel nieuwe als terugkerende gasten van Hotel Sterrenberg de geweldige, natuurlijke ligging en de aandacht die het hotel geeft aan duurzaamheid. ‘Ons eigen green key team zet zich daarvoor in, wat jaren terug al geresulteerd heeft in een Green Key Goud. Mede met het oog op duurzaamheid en ons zero waste principe hebben we qua ontbijt en lunch bewust afstand genomen van buffetten. Ons Boost Your Business-arrangement draait daarnaast om gezonde eetmomenten om energiedips te voorkomen, maar de zoetliefhebber kan uiteraard ook kiezen voor een lekkere havermoutkoek of cheesecake. Onze gasten kunnen genieten van een lokaal ontbijt en een lunch of diner op niveau in Restaurant Cèpes. In het restaurant serveren we bijzondere gerechten, zoals geroosterde bloemkool met Veluwse feta en saus van zwarte knoflook, gepekelde lende van Veluws Hert of hamachi van Yellowtail Kingfish. In de bar kunnen de gasten een cocktail drinken of genieten van een glas wijn van het huis tijdens het standaard wijnuurtje van 17-18 uur.’

Stijlvolle zalen en ‘snacken’ uit de moestuin

Het arrangement is een mooie aanvulling op het reeds bestaande aanbod aan ‘hardware’. Amber: ‘In ons hotel combineren we het nuttige met het aangename. Na een dag intensief vergaderen kan men totaal ontspannen in onze wellness.’ Karin: 'Kijk, we zitten middenin de Veluwe, dus natuurlijk is er meer dan genoeg te doen. Kröller-Müller is bijvoorbeeld om de hoek en je hebt hier kilometers aan wandel-, fiets- en mountainbikepaden.' Het komende jaar wordt het aanbod van Hotel de Sterrenberg nog verder uitgebreid met een unieke plek: de tuinbar. ‘In de tuin tegenover het hotel, waar nu ook onze kruiden- en moestuin zich bevinden, wordt een tuinbar gerealiseerd. We kunnen hier private dinings organiseren, maar ook het snackmoment met verse groentes en kruiden uit de tuin. Hiermee kunnen we gasten, naast ons huidige aanbod, nog meer verbonden laten voelen met het uitzicht en de omgeving.’

Tekst: Angelique Aalders

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!