Boom Chicago's opent Escape roomBoom Chicago's opent Escape room
Back Back Nieuws

Boom Chicago's opent Escape room

18 mei 2018

Onlangs opende comedygezelschap Boom Chicago een eigen Escaperoom in het theater aan de Rozengracht in Amsterdam: Escape Through The Movies. Het is geen standaard escaperoom, maar een belevenis op zich. Andrew Moskos, oprichter van Boom Chicago en creatief brein achter de escaperoom licht toe: 'Het is een puzzelavontuur door verschillende kamers, met live acteurs, veel humor, actie en een spannende finale.'

Ontsnappingsavontuur met filmthema

Escape Through The Movies is geïnspireerd op de geschiedenis van het Rozentheater, dat honderd jaar geleden de eerste megabioscoop in Nederland was. Filmkenners zullen veel bekende filmkarakters en details uit blockbusters herkennen. Het avontuur van 'Escape Through The Movies' start in de oude projectieruimte.

Het Perfecte Teambuilding Event

Bij Escape through the Movies is het mogelijk om elke 20 minuten een nieuwe groep van 5 deelnemers te laten starten. Dat maakt het bijzonder geschikt voor grotere groepen. Onder het genot van een drankje in de gezellige bar gaat iedereen aan de slag met barpuzzels om de hersenen alvast op te warmen. Vanuit deze plek starten dan steeds nieuwe groepjes totdat iedereen de spannende finale heeft gehaald.

Bij grotere gezelschappen kan de ene groep met een improvisatieworkshop aan de slag in de grote zaal terwijl de andere groep door de escape room gaat. Halverwege wisselen ze dan weer. Buurvrouw Zoe Verloop van Kookstudio de Laurier maakt er desgewenst een heerlijk diner, lunch of walking dinner bij om het event compleet te maken. Met Escape Through The Movies zet Boom Chicago wederom een baanbrekende escape-ervaring neer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!