Back Back Nieuws

Boom Chicago presenteert Wild West Comedyshow

11 juli 2007
De theatergroep Boom Chicago uit Amsterdam brengt de show Wild West Comedy and Gun Show - Featuring One Real Indian. Deze comedyshow gaat over de hedendaagse cowboy in zijn zoektocht naar groter, beter en het altijd lonkende goud. Gewapend met een grote mond en een nog groter pistool geloven de moderne cowboys dat ze het recht aan hun zijde hebben in een wereld waarin je maar beter als eerste je pistool kunt trekken.


Met een Texaanse cowboy in Het Witte Huis en het Westenwilder dan ooit, gallopeer je naarthe good Ol' Leidseplein voor Amerikaanse cowboycomedy. Bij dit comedyspektakel vliegen de improvisaties je als kogels om de oren. Dus laad je pistool, zet je cowboyhoed op en bereid je voor op de lachsalvos. Voor de hongerigen onder ons serveert Boom Chicago een heerlijk diner.

De regie van Boom Chicago’s Wild West Comedy and Gun Show--Featuring One Real Indian!is in handen van gastregisseur Joe Kelly. Deze Boom veteraan stond zelf op het Boom Chicago podium. Ook acteerde hij bij The Second City, Improv Olympic en The Annoyance.

Vanaf mei is de show elke zondag, maandag, woensdag en vrijdag te zien tot april 2008. De voorstelling begint om 20:15. De deuren gaan open voor diner en drankjes om 18:30.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!