Back Back Nieuws

Boom Chicago en van der Linde catering gaan samenwerking aan in december

25 september 2013
Boom Chicago speelt sinds februari 2013 in het voormalige Rozentheater aan de Rozengracht in de Jordaan. Deze locatie heeft een theaterzaal met een capaciteit voor 350 mensen zittend aan kleine tafels (inclusief balkon). Daarnaast is er in de aparte bar Bar 117 plaats  voor zo’n 250 mensen (staand). Vanuit de aparte entresol heb je uitzicht over de hele bar. In de Glas-in-Lood lounge op het balkon van de bar kijk je uit op de schitterende, originele glas-in-lood ramen uit 1913. De venue heeft verder nog een kleine bovenzaal, R2 voor events tot 75 personen, zoals meetings, workshops, besloten diners en kleine voorstellingen. Er zijn ook twee extra ruimtes, geschikt voor 25 personen.

Christmas Bonus
Waar het diner op Boom Chicago’s vorige  locatie op het Leidseplein vanuit de eigen keuken verzorgd werd, is Boom Chicago voor de maand december een samenwerking aangegaan met Van der Linde Catering.

‘We wilden heel graag een verrassende en complete avond creëren’, aldus eigenaar Saskia Maas, ‘en Van der Linde wist precies wat we bedoelden. Het bijzondere is dat  hun koks de twee voorgerechten van het menu vers bereiden in onze prachtig grenoveerde Bar 117, terwijl je lekker aan het borrelen bent. Als iedereen er is, verwelkomt een van onze comedians onze gasten met een ‘Comedy Toast’. Daarna gaat de theaterzaal open waar een mooi gedekte tafel voor onze gasten klaar staat voor het hoofdgerecht en dessert. We hebben vervolgens een speciale comedyshow gemaakt Christmas Bonus die alleen in december te zien is. We nemen daarin de mooie en frustrerende kanten van het kerstseizoen op de hak. Laat die saaie restaurants dus maar links liggen dit jaar!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!