Back Back Nieuws

Boels Party & Events vestiging in Duitsland

30 mei 2008
Boels Verhuur heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Weststrasse 40 in Hilden te Duitsland. Alle Party & Events activiteiten van Boels in Willich en Frechen zijn mee verhuisd naar dit nieuwe adres. De nieuwe vestiging is maar liefst 4.000m2 groot en heeft een zeer uitgebreid assortiment.

Veel gerenommeerde nationale en internationale bedrijven en evenementen schakelen al jaren Europa’s grootste non-food cateraar in als ze iets te vieren hebben. Zo was Boels onder andere betrokken bij evenementen als: het CHIO in Aken, het EK voetbal, en diverse popfestivals. Maar ook voor bedrijfs- en familiefeesten, congressen, productpresentaties enz., is Boels naar eigen zeggen de ideale partner.

De medewerkers uit de vestigingen in Frechen en Willich blijven het vertrouwde aanspreekpunt. Een bezoek aan de vestiging in Hilden is zeker de moeite waard: je vindt er álles voor een party of evenement onder één dak. Bovendien is de nieuwe vestiging voorzien van de modernste spoeltechniek en een eigen wagenpark om altijd en overal te kunnen leveren.


Boels Party & Events Hilden
Weststrasse 40
Telefoon: 02103-908 890
e-mail: Sales.hilden@boels.de

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!