Boelaars lanceert teambuildinguitje met VW Cabrio’sBoelaars lanceert teambuildinguitje met VW Cabrio’s
Back Back Nieuws

Boelaars lanceert teambuildinguitje met VW Cabrio’s

11 maart 2020

Vanaf dit jaar organiseert Boelaars Zalencentrum diverse teambuildinguitjes voor bedrijven die graag wat extra willen doen om het teamgevoel te versterken. In samenwerking met Kever Cabrio Rally Nederland heeft Boelaars nu wel een heel uniek teambuildinguitje samengesteld: De Kever Cabrio Rally.

Rally

In echte Volkswagen Kever-cabrio's wordt in teams een ware rally gereden, ingevuld met diverse leuke teambuildingopdrachten én culinaire verwennerij. Vooraf, onderweg en achteraf komen de deelnemers niets te kort. 

Een ware beleving die alle zintuigen prikkelt! 

Hubert Boelaars: ‘Door dit samen te beleven leer je elkaar echt kennen en leer je hoe de verhoudingen binnen het team te verbeteren. Wij vullen de dag culinair top in en met onze echte Brabantse gezelligheid creëren we een topdag voor bedrijven.’

Maatwerk

De Kever Cabrio Rally is te boeken vanaf 40 personen (10 auto’s) en het is mogelijk om de VW cabrio’s te voorzien van uw bedrijfslogo. De rally heeft diverse navigatiemethodes en teambuildingsopdrachten. Iedereen met een rijbewijs mag de cabrio rijden. Kever Cabrio Rally Nederland en Boelaars zorgen voor gepassioneerde begeleiding en culinaire invulling. Zo kunnen de opdrachten worden aangepast op de doelen die je als team wilt behalen en is er een afsluiting met een heerlijk buffet of diner!

Centraal gelegen locatie

Boelaars Zalencentrum is centraal gelegen aan de A27 en A59. Dit jaar bestaat Boelaars 90 jaar. Al sinds 1930 is Boelaars een begrip op het gebied van al uw events en catering. Altijd met pure, eerlijke en heerlijke ingrediënten. Ook als vergaderlocatie is het zalencentrum erg geliefd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!