Oseven en Maison van den BoerOseven en Maison van den Boer
Back Back Nieuws

Boekpresentatie '110 Huis van de Smaak' in culinaire hotspot

18 januari 2017

Op donderdag 5 januari vond de boekpresentatie plaats in de culinaire hotspot Bureau gevestigd op de top-etage van B. Amsterdam. Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep is hier gevestigd en is ook de hospitalitypartner binnen deze start-up community. Samen met relaties proostten zij op 110 jaar Koninklijke Van den Boer Groep en de 110 heerlijk gerechten. Een selectie van gerechten uit het boek werden door de gasten alvast voorgeproefd. Een mooi moment om het nieuwe jaar af te trappen. Het eerste exemplaar werd door Noud van den Boer overhandigd aan Willem Kool, het gezicht van de dagelijkse pagina van het Stan Huygens Journaal van De Telegraaf.

Het boek: drie merken met eigen identiteit

Trek het kookschort aan, Koninklijke Van den Boer Groep duikt traditiegetrouw de keuken in. 110 enerverende jaren Koninklijke Van den Boer Groep, 110 mooie culinaire gerechten. Een kook- , kijk- en kennisboek, waarin dit keer 110 relaties, vrienden, ambassadeurs, collega’s, familie of een combinatie daarvan, ons hun favoriete gerecht hebben aangedragen. Van dit oorspronkelijke gerecht, hebben de chefs op creatieve wijze en met respect voor traditie, een spraakmakende interpretatie gecreëerd. Een mix van moderne & klassieke, traditionele & creatieve en basale & innovatieve gerechten bij elkaar gebracht in een mooi maar vooral ook bruikbaar jubileumboek. In deze editie hebben de drie merken van de Van den Boer Groep elk een eigen deel gekregen. Part I: Oseven happening & food, part II: Maison van den Boer en Part III: FoodforCare.

De drie merken hebben ieder hun eigen identiteit. Deze komt herkenbaar tot uiting in de gerechten en de vormgeving.

  • Maison van den Boer staat voor eigentijdse luxe Verdeeld in vier stijlthema's: Klassiek, Puur, Modern en Extreem 
  • Oseven happening & food staat voor creatieve lef Verdeeld in haar zeven werelden, Vintage, Vitality, Explore, Edge, Club, Dark en O7
  • FoodforCare staat voor gezond, vers en lekker. Met smaak beter op weg.

De combinatie van de drie merken met ieder hun eigen specifieke producten maakt de Van den Boer Groep tot een unieke speler op culinair- en gastvrijheidsgebied.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!