Back Back Nieuws

Boek nu een VIP arrangement voor EK Honkbal in Rotterdam

09 mei 2012
In Nederland wordt van 7 t/m 16 september het EK Honkbal georganiseerd. De prestaties van de Nederlandse honkballers, die in 2011 in Panama grootmacht Cuba versloegen in de finale van het WK Honkbal, zullen ongetwijfeld aan bijdragen dat in 2012 veel mensen het EK Honkbal van dicht bij willen meemaken. De wedstrijden worden gespeeld in Rotterdam, Utrecht en Haarlem. Het Nederlands team zal al haar duels spelen in het Neptunus Familie Stadion Rotterdam.

 

VIP arrangement

Honkbal is een fascinerende sport en heeft een publieksvriendelijk karakter waardoor het volop mogelijkheden biedt om uw relaties in een ontspannen sfeer te ontvangen. Het aangeboden VIP arrangement biedt de mogelijkheid om vanuit een eigen VIP loge samen met uw relaties te genieten van een spectaculaire honkbalwedstrijd en een fantastische sfeer.

 

Het hospitality pakket ziet er als volgt uit:

- Vip loge met uitzicht over het speelveld

- 15 VIP kaarten

- Parkeerkaart (1 per 2 personen)

- 2 VIP kaarten voor de gastheer/-vrouw

- Catering, geheel naar eigen wens in te vullen

- Ek Honkbal 2012 Souvenir

 

Meer informatie

Het hospitality arrangement kan verder uitgebreid worden met bijv. voor en/of nabeschouwing, ontvangst door een KNBSB prominent of een overnachting in Rotterdam. Voor boekingen of meer informatie kunt u zich wenden tot Manon Douwes van Out of Office Events op nummer 06-51 92 48 48 of via info@outofoffice-events.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!