BOE en EventSummit creëren samen gezelligste Holland Paviljoen ooit!BOE en EventSummit creëren samen gezelligste Holland Paviljoen ooit!
Back Back Nieuws

BOE en EventSummit creëren samen gezelligste Holland Paviljoen ooit!

18 september 2019

Best of Events (BOE), de grootste en meest toonaangevende beurs voor de Duitse evenementenbranche, en EventSummit, hét grootste eendaagse platform voor de Festival – en Evenementenbranche, gaan in januari 2020 hun samenwerking uitbreiden. Afgelopen edities van beide beurzen was er al een uitwisseling van kennis en een promotie in de netwerken van EventSummit en BOE. Bijna 300 Nederlandse eventprofessionals brachten vorig jaar een bezoek aan de Oosterburen.

Holland Paviljoen

Tijdens de beurs BOE op 15 en 16 januari 2020 is er een Holland Paviljoen, waar Nederlandse bedrijven contact kunnen leggen met de Duitse markt. EventSummit zal hiervoor de organisatie en promotie op zich nemen. Omdat BOE en EventSummit binnen twee weken van elkaar plaatsvinden, kunnen bedrijven een passe-partout boeken om zo hun zichtbaarheid aan het begin van 2020 te vergroten in twee landen. Januari is de ideale maand, want dan gaan de meeste bedrijven hun plannen voor marketing en evenementen bepalen. Bedrijven kunnen uiteraard ook alleen voor deelname aan de BOE kiezen.

Wegwijs op de Duiste markt

Om je alvast wegwijs te maken op de Duitse markt heeft Stijn Oude Vrielink van
The Touch of the Dutch.nl een mooi e-book geschreven. Je kunt deze gratis downloaden via thetouchofthedutch.nl/downloads
Voor meer info over het Holland Paviljoen, mail Joris: joris@eventsummit.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!