Back Back Nieuws

BloemBloem neemt Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor over

12 januari 2009
BloemBloem uit Poeldijk heeft het bedrijf Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor overgenomen. Door deze overname ontstaat een totaalaanbod met een breed scala aan meubilair, decoratie, standbouw en interieurconcepten. Vooralsnog blijven de labels zelfstandig bestaan en opereren vanuit de bestaande locaties. Daarna zal gekeken worden naar de mogelijkheden van integratie van de bedrijven.

“Onze prioriteit is en blijft om samen met onze klanten evenementen te organiseren waar een beleving wordt gecreëerd. Een beleving moet je voelen en dat begint met luisteren naar de klant. Met elkaar vertalen we de wensen van de klant tot een stukje vakwerk. Met passie te werk gaan en gebruik maken van natuurlijke materialen zodat een geraffineerd samenspel ontstaat van meubilair, groen en veel mooie bloemen, vormt voor ons de basis.”, aldus eigenaar Patrick ’s Gravemade.

Patrick ziet de toekomst voor beide bedrijven met vertrouwen tegemoet: “We zullen gebruik maken van elkaars kennis en expertise die we in de loop van de jaren hebben opgedaan op organisatorisch vlak en in de markt. Door deze overname ontstaat een synergie waarvan onze relaties ook zeker de voordelen ondervinden."

 

Anton van Baalen: ''Op dit moment kan ik niet inhoudelijk reageren op de overname. De ontwikkelingen van de afgelopen twee weken die geresulteerd hebben in de overname zijn niet in drie zinnen uit te leggen."

"Voor zowel het gehele team van Anton van Baalen Plant | Bloem | Decor als mijzelf is dit een pittige start van het nieuwe jaar. Een start, waaruit ook weer vele kansen en uitdagingen voortkomen. Zowel voor de medewerkers als de klanten van beide ondernemingen. Mijn eigen rol in de toekomst zal vooralsnog beperkt zijn, maar ik vertrouw erop dat Patrick 's-Gravemade en het team het succes van de onderneming zullen voortzetten.''

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!