Back Back Nieuws

Bleekemolen's incentives vol vaart

24 maart 2009
Al jaren organiseert Bleekemolen incentivedagen waarbij de gasten zelf in verschillende auto’s mogen rijden op het circuit van Zandvoort.  Bleekemolens Race Planet beschikt inmiddels over een indrukwekkend wagenpark: 150 voertuigen en maar liefst tien verschillende automerken waaronder Aston Martin, Lamborghini, Porsche en BMW. De racedagen zijn dan ook uitgegroeid tot een uniek fenomeen.

 

Het principe is eenvoudig. De gasten van Bleekemolens Race Planet mogen zelf rijden in sportauto’s op het wereldberoemde Zandvoortse circuit. Maar het zijn de automobielen die Bleekemolen hiervoor gebruikt die dit principe uniek maakt.

 

Michael Bleekemolen: “Onze doelstelling is om elk jaar het programma te vernieuwen en nog spectaculairder te maken. In de loop van de jaren hebben we dat gedaan door fantastische sportauto’s aan onze collectie toe te voegen. Porsche’s, BMW’s en twee jaar geleden nog vijf Lamborghini’s. En ook in 2009 voegen we weer zeer fraaie automobielen toe aan ons wagenpark. Namelijk meerdere Aston Martins V8 Vantage. En daar mogen onze gasten allemaal zelf in rijden. Maar laat ik niet vergeten om ook de Ford Mustangs en de Dodge Chargers te noemen. Met deze oer-Amerikanen organiseren wij een dragstar proef en een spectaculaire driftronde over het circuit. De reacties zijn, zonder één uitzondering, overweldigend.”

 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!