Back Back Nieuws

Bizon Eventives nu ook met BeachGame

17 mei 2006


Bizon Eventives, organisator van de CityGame en de OutdoorGame in een aantal gebieden is sinds kort ook actief als organisator van de BeachGame: een interactief evenement op en rond het strand.

Nu de zomer nadert neemt ook de vraag naar strandevenementen weer toe. De BeachGame speelt in op de vraag naar een evenement dat meer biedt dan typische strandactiviteiten alleen. Tijdens de BeachGame zijn deelnemers verwikkeld in een spannende interactieve competitie waarin een mobiele website een belangrijke rol vervult.

Volgens organisator Marcel Benedictus is er vanuit de markt een groeiende vraag naar nieuwe strandprogramma’s voor zakelijke evenementen die een breed publiek aanspreken: “De meeste klanten stellen zich bij een strandevenement toch een paar activiteiten en een barbecue na afloop voor. Vaak zijn de activiteiten erg sportief en daardoor minder toegankelijk voor het hele bedrijf. De BeachGame biedt de spanning en beleving waar klanten naar op zoek zijn, terwijl ondertussen het hele bedrijf maximaal bij het programma wordt betrokken.”

De BeachGame wordt georganiseerd in Noordwijk en Zeeland.

Meer informatie over de BeachGame is te vinden op http://www.beachgame.nl/

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!