Binnenkort in Magazine Events: Studiereis Andermatt & LuzernBinnenkort in Magazine Events: Studiereis Andermatt & Luzern
Back Back In magazine Events

Binnenkort in Magazine Events: Studiereis Andermatt & Luzern

28 november 2022

Dat je in drie dagen drie ontzettend verschillende kanten van Zwitserland kunt ontdekken, bewijst de studiereis Andermatt & Luzern die Switzerland Convention & Incentive Bureau in maart organiseerde. In de aankomende editie van Magazine Events – binnenkort op de mat! – lees je de hele reportage van deze trip, waarin we van de waanzinnige besneeuwde bergen rondom het historische bergdorp Andermatt en de moderne luxe van een viersterren superior hotel, via het comfortabele openbaar vervoersnetwerk, naar de levendige studentenstad Luzern met zijn torentjes en spectaculaire ligging aan het glinsterende meer reisden.

Voordat je met je ogen geknipperd hebt, ben je met het vliegtuig in Zurich. Maar misschien nog wel leuker – duurzame bestemming Zwitserland is ook prima te bereiken met de trein. Daarnaast is het ook binnen Zwitserland prima te doen om met de trein te reizen. Het openbaar vervoersnetwerk is uitgebreid en stipt. Net als de Zwitser zelf. Verschillende bestemmingen liggen nooit heel ver uit elkaar, ter vergelijking: Zwitserland is ongeveer even groot als Nederland. Met minder dan de helft van het aantal inwoners is er een schat aan ongerepte natuur. Maar groen is het land al lang niet meer alleen qua landschap. Duurzaamheid staat steeds vaker bovenaan de lijstjes met punten waar een meeting- of congresbestemming aan moet voldoen. Zwitserland scoort hoog!

Door de verschillende taalregio’s en wisselende landschappen, kun je in korte tijd verschillende gezichten van Zwitserland ontdekken. Wil je de natuur in? Vanuit vrijwel elke stad sta je binnen een uur in de bergen. ‘De veelzijdigheid in locatiekeuze, overnachtingsmogelijkheden en (sportieve) activiteiten is – naast de Zwitserse pünktlichkeit en de vanzelfsprekende kwaliteit – een van de redenen dat eventprofessionals als ze eenmaal kennis hebben gemaakt met Zwitserland regelmatig terugkeren’, verzekert Lisette van Dolderen ons tijdens deze studiereis van Switzerland Convention & Incentives.

Proefexemplaar?

In Magazine Events lees je wat we allemaal in deze drie dagen beleefden en welke locaties we bezochten. Wil jij Events ook ontvangen? Meld je hier aan. 

Tekst: Mahlee Plekker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!