Back Back Nieuws

BINK: dealermeeting Volkswagen Bedrijfswagens

30 januari 2007
Volkswagen Bedrijfswagens hield in de Cruise Terminal Rotterdam een dealermeeting, georganiseerd door BINK uit Utrecht. Tijdens het evenement werden totaal 575 werknemers en directies van alle dealerbedrijven van Volkswagen Bedrijfswagens bijgepraat over behaalde resultaten en de plannen voor komend jaar.

Het evenement draaide niet alleen om cijfers en plannen. BINK maakte een totaalconcept met een diner en een slotborrel. Een aftrap van de 60ste verjaardag van Volkswagen Bedrijfswagens.

Om de reis door de tijd subtiel tastbaar te maken werd de Cruise Terminal Rotterdam opgedeeld in drie ruimtes: een ontvangstruimte met een jaren ’50 en ’60 sfeer, een hedendaagse black box met tribune voor de plenaire sessie en een lichte moderne dinerruimte. In het midden van de in stervorm opgestelde tafels maakten de gasten nogmaals kennis met de speciale 60 jaar huisstijl op 2 van de nieuwste Transporters (T5) voorzien van het '60-pakket'.

Het verhaal achter het jubileumjaar 2007 voor Volkswagen Bedrijfswagens leest als een jongensboek. Op 23 april 1947 reisde zakenman Ben Pon naar Duitsland en tekende in zijn agenda de eerste versie van wat later de Transporter zou blijken te worden. BINK haalde de originele schets naar het evenement, net als een aantal van de eerste Transporters (T1). Met behulp van een hoogwerker werden deze museumstukken net als de nieuwere modellen (in totaal elf auto’s) op de eerste verdieping van de Cruise Terminal geplaatst. Het afbouwen (op de stormachtige donderdag 18 janurai) nam wat meer tijd in beslag…

BINK werkte voor haar zede dealermeeting van Volkswagen Bedrijfswagens onder andere samen met hoogwaardige leveranciers als Fröhlich & Plaisier, La Vie Catering, Bloem Bloem, Formatik Designlab, Spot & Speaker en Cruise Terminal Rotterdam.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!