Bilderberg Kasteel Vaalsbroek wint 'Beste XL locatie'Bilderberg Kasteel Vaalsbroek wint 'Beste XL locatie'
Back Back Nieuws

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek wint 'Beste XL locatie'

10 april 2020

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek is de winnaar van de Nationale Meeting Award in de categorie Extra Large. Van der Valk Hotel Sassenheim - Leiden heeft de tweede plaats weten te bemachtigen en Landgoed Duin & Kruidberg is derde geworden.

Dat werd donderdag 9 april bekendgemaakt tijdens een besloten online uitreiking onder leiding van dagvoorzitter Kjell Lutz. Bij deze sessie waren alle finalisten en juryleden Tineke Hoogland, Marjolein van Rosmalen en stagiaire Kaylee Biemans aanwezig, samen met de initiatiefnemers van de Nationale Meeting Award. Deze online uitzending bleek een prima alternatief voor de live uitreiking, welke gepland stond voor 16 maart, maar vanwege de aangescherpte corona-maatregelen niet kon plaatsvinden.

'Wat supergaaf dat we weer gewonnen hebben. Volgend jaar gaan we opnieuw voor de winst!' - Kelly Kosmann van Kasteel Vaalsbroek

De jury over Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

'De manier waarop het personeel de gasten ontvangt en te woord staat en hun enthousiasme en betrokkenheid waren nog net iets beter dan bij de andere finalisten. Het team snapt heel goed dat een event een beleving moet zijn. Zij voeren dat tot in de puntjes uit. Groot pluspunt daarbij is het vaste aanspreekpunt tijdens meetings. Er zijn veel vergader- en congresmogelijkheden en de loactie biedt een diversiteit aan zalen.'

Vandaag laatste uitreiking categorie XXL

Vandaag zal de laatste uitreiking plaatsvinden in de categorie XXL. De uitreikingen zijn alleen toegankelijk voor genodigden. Na elke uitreiking wordt op dezelfde dag de winnaar en volledige uitslag uit de betreffende categorie bekendgemaakt op de website en social media van de Nationale Meeting Award.

Uitreiking categorieën S, M & L terugkijken

Van elke uitreiking komt een verslag en video beschikbaar op de website. Bekijk hier de samenvattingen van de uitreiking van categorie S, M & L die maandag tot woensdag plaatsvonden.

Over de Nationale Meeting Award

De Nationale Meeting Award is een onafhankelijke award voor de beste meeting- en eventlocatie van Nederland. Initiatiefnemers zijn CLC-VECTA, Meeting Magazine, MeetingReview en Vergaderhamers. Belangrijke partners zijn Mystery Review, Eventerim en Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Voor het winnen van de Nationale Meeting Award moeten locaties drie rondes doorlopen waarbij wordt gelet op kwaliteit, gastvrijheid en ondernemerschap. Daarvoor worden punten toegekend. De Nationale Meeting Award kent vijf categoriën, ingedeeld naar capaciteit. Per categorie wordt één winnaar bepaald.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!