Bilderberg Hotel De Keizerskroon heropent haar deuren na renovatieBilderberg Hotel De Keizerskroon heropent haar deuren na renovatie
Back Back Nieuws

Bilderberg Hotel De Keizerskroon heropent haar deuren na renovatie

28 maart 2023

De congreslocatie Bilderberg Hotel De Keizerskroon van Apeldoorn Partners - Congressen is klaar met het renoveren van hun 95 hotelkamers! Zij hebben nu verschillende kamertypes, waaronder ook zes luxe suites. Alle kamers zijn uitgerust met individueel instelbare airco’s, 55 inch Chromecast televisies, koffie- en theefaciliteiten en een kluis en koelkast. De Keizerskroon beschikt na de renovatie ook weer over hotelkamers met een bad.

Doen wat ze beloven

De Keizerskroon is trots op het feit dat, naast de prachtige kamers, ze ook met betrekking tot hun MVO beleid duidelijke keuzes hebben kunnen maken onder het mom ‘doen wat je belooft’. Keuzes die zichtbaar zijn voor hun gasten en uiteindelijk nog meer comfort bieden.

 

Frans van de Laak, General Manager bij Bilderberg Hotel De Keizerskroon, zegt hierover: ‘Tijdens de renovatie en de inrichting van de kamers is uiteraard overal goed over nagedacht, waarbij het comfort van onze gasten voorop staat en hand in hand gaat met onze doelstelling om het milieu niet onnodig te willen belasten. Zo hebben we de mono-verpakkingen voor zeep en shampoo op de kamers ingeruild voor herbruikbare Rituals knijpflacons, is de koffie en de thee op de kamers én tijdens het gehele verblijf van onze gasten biologisch gecertificeerd en is de energievoorziening op de kamers energiezuinig en individueel instelbaar per kamer; de oude energie-slurpende ketels en boilers hebben plaats gemaakt voor energiezuinige exemplaren. Daarnaast scheiden wij ons afval nu nòg zorgvuldiger waarbij foodwaste zo veel als mogelijk wordt vermeden en gasten hun afval ook gescheiden in kunnen zamelen. We willen graag Green Key Gold gecertificeerd blijven en zelfs veel verder gaan dan dat want bij Bilderberg zit bewust ondernemen verankerd in ons dagelijks handelen. Ons geheim daarbij is aandacht voor de wereld om ons heen, zodat onze toekomst even rijk als onze geschiedenis zal zijn! Kom onze royale gastvrijheid ervan, u bent van harte welkom!’

 

Kortom: Bilderberg Hotel De Keizerskroon heeft weer Keizerskroon-waardige kamers die van alle luxe zijn voorzien om o.a. de zakelijke gast weer royaal en loyaal te kunnen ontvangen!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!