Back Back Nieuws

Bilderberg continueert sponsorshiop Team Porsche Eindhoven

15 maart 2011
Bilderberg zet ook dit jaar de sponsoring van Team Porsche Eindhoven weer voort. Het team, dat uitkomt in het Dutch GT4 Championship en dat daar afgelopen raceseizoen de eerste plaats behaalde, is gisteren voorgesteld aan de Nederlandse autopers. Dat gebeurde in het Bilderberg Garden Hotel in Amsterdam, waar Phil Bastiaans en Jan Lammers samen met teamcaptain Paul van Splunteren hun plannen ontvouwden voor het nieuwe seizoen 2011, dat traditioneel van start gaat tijdens de Paasraces van 23 t/m 25 april op het circuit van Zandvoort.

 

Hoogtepunt

Met veel genoegen heeft Bilderberg de afgelopen twee jaar het Porsche Team Eindhoven ondersteund in de Dutch GT4-klasse. Hoogtepunt daarvan was de extreem spannende slotwedstrijd van het afgelopen seizoen, waarbij coureur Phil Bastiaans het kampioenschap in de Dutch GT4 op zijn naam wist te zetten.

 

Doelstelllingen realiseren

'We kunnen onze doelstellingen op het gebied van exposure, relatiemarketing en een programma voor eigen medewerkers hiermee op uitstekende wijze realiseren. De samenwerking met Porsche, teamcaptain Paul van Splunteren en Bilderberg is een winnende combinatie’', aldus Dries van der Vossen, Algemeen Directeur van Bilderberg. 'We verwachten dit seizoen weer veel spectaculaire racemomenten met de equipe van Phil en Jan.'


HTC en NEC

Behalve door Bilderberg wordt het Team Porsche Eindhoven ondersteund door smartphone-fabrikant HTC, die als hoofdsponsor optreedt, en NEC.

 

Kalender Dutch GT4
De kalender van het Dutch GT4 Championship 2011 omvat zeven evenementen. Naast vier weekeinden op Circuit Park Zandvoort, staan er ook races gepland op de circuits van Spa-Francorchamps en Zolder in België, alsmede op het TT Circuit in Assen. RTL7 zal in het TV-programma RTL GP uitgebreid verslag doen van de races, waarbij een aantal wedstrijden live worden uitgezonden.

Foto v.l.n.r. Phil Bastiaans (coureur), Ed Jongen (GM Bilderberg Garden Hotel), Weynand van Duuren (REVS Motorsport), Dries van der Vossen (Algemeen Directeur Bilderberg), Michel van Dijk (chef-kok De Kersentuin), Patrick de Groot (REVS Motorsport) en Jan Lammers (coureur).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!