Bijzondere uitreiking Appeltjes van Oranje Bijzondere uitreiking Appeltjes van Oranje
Back Back Nieuws

Bijzondere uitreiking Appeltjes van Oranje

17 juli 2020

Door de Corona maatregelen kon de traditionele jaarlijkse uitreiking van de Appels op Paleis Noordeinde niet doorgaan. Om er toch een feestelijke gebeurtenis van te maken, is er gekozen voor een live streaming variant.

In opdracht van en in samenwerking met het Oranje Fonds bedacht en ontwikkelde IINII een alternatief scenario voor de uitreiking. Het werd een online uitreiking in aanwezigheid van Koningin Máxima, beschermvrouwe van het Oranje Fonds.

Maatjes ben je Samen 

Het thema van de uitreiking van dit jaar was ‘Maatjes ben je Samen’. De prijzen werden toegekend aan drie initiatieven die vrijwilligers voor een langere periode koppelen aan mensen die extra hulp kunnen gebruiken. De bekendmaking van de winnaars vond plaats vanuit een studio waar naast Koningin Máxima, ook de voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop en de vicevoorzitter en jurylid Kim Putters te gast waren. Er werd live geschakeld naar de winnaars die de prijs ter plaatse uitgereikt kregen. Koningin Máxima maakt de winnaar van de Grote Appel bekend. Alle twaalf genomineerde organisaties waren virtueel bij de bekendmaking van de winnaars aanwezig. Fijn om op deze manier erkenning en aandacht te geven aan mooie organisaties zoals onder meer aan de winnaars; Villa Pinedo, Stichting Bedrijf en Samenleving Haarlem en Omstreken en SOVEE.

Bekijk hier de aftermovie

De hagelnieuwe virtuele studio van Faber Audiovisuals vormde het prachtige decor van dit event. Mede dankzij de geweldige samenwerking met Faber Audiovisuals en Univate kijken we terug op een bijzondere en zeer geslaagde editie die alle doelstellingen heeft bereikt.

Fotocredits > Stefan van der Kamp | Oranje Fonds

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!