Bijzondere bedrijfsuitjes tijdens WereldhavendagenBijzondere bedrijfsuitjes tijdens Wereldhavendagen
Back Back Nieuws

Bijzondere bedrijfsuitjes tijdens Wereldhavendagen

29 maart 2018

Dit oer Rotterdamse evenement trekt al ruim 40 jaar duizenden geïnteresseerden naar de kades en de havens. Maar voor het eerst in haar geschiedenis wil de Wereldhavendagen een platform bieden met bijzondere programma’s voor bedrijven. Om die events vorm te geven is Pegasus Events betrokken als preferred partner. 

41e editie Wereldhavendagen

Op 7, 8 & 9 september 2018 vindt alweer de 41e editie plaats. De Rotterdamse haven staat al decennia lang bol van de activiteit. Iedere dag wordt hier keihard gewerkt om de Hollandse welvaart op peil te houden en onze voorbeeldrol voor de rest van de wereld vast te houden. Daarom wordt er niet alleen heel veel energie in de haven gestopt, maar wordt er ook steeds meer duurzame energie uit gehaald. Het thema van dit jaar is dan ook: ENERGIZE! 

Zakelijke events tijdens WHD

Tijdens de kick-off van de Wereldhavendagen 2018 werd Pegasus Events gepresenteerd als preferred partner van de Wereldhavendagen. Zij zijn dit jaar verantwoordelijk voor de organisatie van de zakelijke events tijdens deze typisch Rotterdamse beleving.  

Programma mogelijkheden

Er zijn vele mogelijkheden, bedrijven kunnen zelf hun ideale bedrijfsuitje samenstellen. Voorbeelden hiervan zijn de spectaculaire avondshow intenser beleven door bijvoorbeeld 1e rang op een schip te staan of meekijken vanaf grote hoogte. Ook overdag zijn verschillende uitjes te boeken zoals exclusieve excursies die een kijkje achter de schermen bieden van grote havenbedrijven. Of een tabletgame door het Wereldhavendagen gebied waarbij deelnemers verschillende opdrachten doen die alles te maken hebben met dit jaarlijkse event in de Maasstad.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!