Bierfabriek Almere verjaart met bierfairBierfabriek Almere verjaart met bierfair
Back Back Nieuws

Bierfabriek Almere verjaart met bierfair

06 april 2018

Op zaterdag 7 april is Bierfabriek Almere 1 jaar geopend. Het ongedwongen concept viert dit op z'n Bierfabrieks met een feestelijke Bierfair. Compleet met foodtrucks, brouwers uit de regio en live muziek. De Bierfair start exclusief voor genodigden vanaf 17:00 uur en wordt vanaf 20:00 uur afgesloten met een afterparty in Nachtfabriek met gratis entree voor iedereen.

Wouter Dekker, General Manager van Apollo Hotel Almere City Centre en franchisenemer kijkt terug op een ondernemend jaar. 'We hebben een geweldige start gemaakt. Almere heeft uitgebreid geproefd van het gegrilde boerderijkippetje maar ook van de huisgebrouwen biertjes tijdens onze Nachtfabriek thema avonden. Van Silent Disco tot Oktoberfest of Latin Night. Maar ook deze zomer organiseren we op ons terras de Backyard BBQ voor de lekkerste boerderijkippetjes van de houtskool BBQ!'

Bierfair Almere

'Bij Bierfabriek is iedere reden, een reden voor een feestje. Dus waarom onze 1e verjaardag niet vieren? De Bierfair op zaterdag 7 april is tevens de opening van ons terras en dat met deze geweldige weersvoorspelling. Dat eerste koude biertje in het zonnetje gaat lekker smaken. Wij zijn er klaar voor!' aldus Dekker.
De Bierfair start exclusief voor genodigden vanaf 17:00 uur. Het boerderijkippetje wordt vanuit de Bierbus geserveerd en er kunnen regionale biertjes worden geproefd van Brouwerij Stijl en Stadsbrouwerij de Kemphaan. Iedereen die geen ticket heeft kunnen bemachtigen kan vanaf 20:00 uur alsnog meeproosten tijdens Nachtfabriek met DJ Dan Ackkick.

Over Bierfabriek

Bierfabriek is een unieke combinatie van een restaurant en brouwerij in het hart van Almere, Amsterdam en Delft. Het concept biedt een ongedwongen sfeer waarin je ambachtelijke huisgebrouwen bieren kunt drinken, een boven houtskool gegrild boerderijkippetje kunt eten en je eigen bier kunt tappen. Op de vrijdag- en zaterdagavond draaien DJ's de lekkerste muziek. Daarnaast werkt Bierfabriek zo veel mogelijk met biologische en maatschappelijk verantwoorde producten en serveert ze een goede maaltijd voor een eerlijke prijs.

Over Apollo Hotels ®

Apollo Hotels is een keten van kwaliteitshotels in Nederland. De hotels staan garant voor de mooiste momenten in de mooiste steden van Nederland. Naast het eigen merk exploiteert de groep ook bedrijven onder een andere vlag, zoals het lifestyle resort Thermae 2OOO in Valkenburg, het 5-sterren Crowne Plaza Den Haag – Promenade en het hoofdstedelijke Ramada Apollo Amsterdam Centre.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!