Bibliotheek Rotterdam genomineerd!Bibliotheek Rotterdam genomineerd!
Back Back Nieuws

Bibliotheek Rotterdam genomineerd!

18 november 2019

Biblotheek Rotterdam is genomineerd voor de award Beste Vergaderlocatie 2019. ‘Heb jij wel eens vergaderd in één van de zalen in de Centrale Bibliotheek? Breng dan je stem uit en help ons de 'Beste vergaderlocatie van het jaar 2019' te worden’, roept Roos Radema van Bibliotheek Rotterdam op.

Beste vergaderlocatie 2019

‘MEETINGS, hét vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten van Nederland, reikt sinds 2006 elk jaar publieksprijzen uit in zeven categorieën en heeft dit jaar Bibliotheek Rotterdam genomineerd in de categorie Beste vergaderlocatie van het jaar. En daar zijn wij natuurlijk heel trots op!’, zegt Roos. 'Dus heb jij wel eens vergaderd in een van de zalen of heb je weleens een workshop of evenement bezocht in het theater van Bibliotheek Rotterdam? Stem dan snel!'

Zaalverhuur?

Misschien wist je helemaal niet dat je in de Centrale Bibliotheek ook zalen kunt huren voor vergaderingen, presentaties of workshops. Op de pagina zaalverhuur vind je alles over de mogelijkheden en verschillende zalen. Heb je een vraag of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Janina of Roos.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!