Back Back Nieuws

BHV expo geeft nieuw élan aan CHIO Rotterdam

23 juni 2009
Roterdam kreeg de primeur. Met de nieuwe tribunes voor zowel sponsors als publiek heeft BHV expo gezorgd dat iedereen tijdens het 61ste CHIO het beste uitzicht kreeg over de sportieve prestaties in de Rotterdam piste. Alle toeschouwers zaten hoger en hadden optimale zichtlijnen. De nieuwe overkapping , met de fraaie naam Fachada, met  stijlvolle punten aan de kant van de sponsortribune verfraaide zo bovendien de ttotale setting van het terrein.

Het is de allereerste keer dat een dergelijke overkapping is toegepast bij paardensportevenementen dor het bedrijf uit Wernhout. Hans Heesterbeek, verantwoordelijk voor de technische realisatie van het CHIO Rotterdam, ontving veel enthousiaste reacties tijdens en na afloop van het 61ste CHIO Rotterdam.

 

Rob van Herk, namens BHV expo: 'De vraagstelling van de organisatie was een strakke uitstraling, overspanningen van 10 meter en een statische berekeningen. BHV expo heeft de uitdaging aangenomen; de overkappingen tot 6,5 meter hoogte hebben staander afstanden van 5 meter. Speciaal voor het CHIO evenement hebben we een kapconstructie ontwikkeld met een staander afstand van 10 meter. Het resultaat is een indrukwekkend bouwwerk.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!