Bezoek 'Veelzijdig, Royaal Apeldoorn' op EventsummitBezoek 'Veelzijdig, Royaal Apeldoorn' op Eventsummit
Back Back Nieuws

Bezoek 'Veelzijdig, Royaal Apeldoorn' op Eventsummit

24 januari 2023

Donderdag 9 maart staat Apeldoorn Partners met de mooie veelzijdige locaties van Apeldoorn op de beurs Eventsummit, dé vakbeurs voor eventprofessionals in Jaarbeurs Utrecht. Sprekers, exposanten, entertainment en nieuwe netwerken, er is van alles te doen en te beleven. Bezoek tijdens Eventsummit de straat 'Veelzijdig, Royaal Apeldoorn' en kom meer te weten over de mogelijkheden om duurzaam te vergaderen, de moderne faciliteiten en de overnachtingsmogelijkheden in Apeldoorn.

Het Nationale Park de Hoge Veluwe, Paleis Het Loo, Radio Kootwijk, overnachten in de natuur. Het zijn zomaar wat voorbeelden waarmee Apeldoorn zich met trots als ‘royale en groene stad’ profileert. Leuk voor bewoners, interessant voor toeristen en aantrekkelijk voor bedrijven. Maar Apeldoorn is daarmee ook een stad waar je congressen en evenementen naar een ander level kunt brengen. Nergens anders vind je namelijk zoveel diversiteit in locaties als in Apeldoorn.

Alle elementen aanwezig

De centrale ligging in Nederland, de perfecte combinatie van een stedelijke omgeving met de natuur van de Veluwe en het aanbod van inspirerende locaties maken Apeldoorn tot een ideale uitvalsbasis voor congressen en evenementen. Jouw congres of event tussen de apen, op een wielerbaan of in een paleistuin, pretpark, theater of toprestaurant? Het kan allemaal in Apeldoorn! 

Duidelijke visie 

Citymarketingorganisatie Apeldoorn Partners heeft zich als doel gesteld om Apeldoorn nog nadrukkelijker op de Europese congreskaart te zetten. Om een duidelijke visie neer te leggen en congressen en evenementen tot 4.000 bezoekers naar de Veluwe te halen. De komende jaren maakt Apeldoorn Partners zich sterk om het aanbod in de binnenstad en het buitengebied van Apeldoorn verder uit te bouwen: zodat organisatoren in binnen- en buitenland niet meer om Apeldoorn heen kunnen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Apeldoorn Partners vertelt je er graag meer over op de Eventsummit op donderdag 9 maart in Jaarbeurs Utrecht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!