Beurs van Berlage en Faircom Media gaan samenwerkenBeurs van Berlage en Faircom Media gaan samenwerken
Back Back Nieuws

Beurs van Berlage en Faircom Media gaan samenwerken

07 oktober 2022

Amsterdam Conference Centre Beurs van Berlage en Faircom Media hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Eerder deze week zetten Jeroen Veenstra, Algemeen Directeur Faircom Media en Marcel Schonenberg, Algemeen Directeur Beurs van Berlage, hun handtekening voor de nieuwe samenwerking. De samenwerking met Faircom Media zal ervoor zorgen dat de Beurs van Berlage haar evenementorganisatoren de hoogste kwaliteit kan bieden op het gebied van evenement branding. 

Duurzame oplossingen

Samen met Faircom Media, zal het Amsterdamse Conference Centre Beurs van Berlage de komende jaren verder investeren in niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook in de meest duurzame oplossingen voor branding, standbouw en evenementcommunicatie in het monumentale gebouw in het bruisende hart van Amsterdam. 

In augustus dit jaar ontving de Beurs van Berlage het internationale duurzaamheidskeurmerk Green Globe. ‘Een nieuwe partner die duurzame oplossingen biedt op het gebied van standbouw en evenementcommunicatie, dat is wat wij zochten en dat is exact wat we hebben gevonden in Faircom Media’, aldus Director of Operations Marc de Winter. De duurzame oplossingen die Faircom Media biedt zijn onder andere het recyclen van de diverse materialen die voor de stands en geprinte media gebruikt zijn, het gebruik van duurzame materialen bij het bouwen van de stands en niet te vergeten, slimme oplossingen om transportbewegingen zo beperkt mogelijk te houden. 

Verwachtingen overtreffen

Het door H.P. Berlage ontworpen gebouw werd in 1903 geopend als dé beurs en het handelscentrum van Nederland. Het heeft een lange geschiedenis van handel, vakmanschap en mercantilisme. In de afgelopen jaren is het monument ontwikkeld tot een unieke, inspirerende, duurzame, eerste klas congreslocatie. De missie van de Amsterdamse congresorganisatie is om alle bezoekers en gebruikers een unieke ervaring op zeer hoog niveau aan te bieden en de verwachtingen van haar klanten en gasten te overtreffen. Bovenal wil de Beurs van Berlage oplossingsgericht meedenken, om de evenementen die er plaatsvinden onvergetelijk en duurzamer te maken. 

‘Gezamenlijk bundelen we onze krachten om het allerbeste aan onze klanten te kunnen bieden. We combineren onze kennis van de markt en de gastvrijheid en de vijf-sterren service van de Beurs van Berlage om de wensen van onze klanten te overtreffen - en dat alles op de meest duurzame wijze’, sluit Jeroen Veenstra af.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!