Back Back Nieuws

Beurs event 12 presenteert sterk sprekersprogramma

16 maart 2012
De 14de editie van de beurs event is meer dan ooit gebaseerd op kennis delen. Op de homepage van event.nl staat een inspirerend overzicht van de keynote sprekers. Bezoekers kunnen de presentaties gratis bijwonen, maar het verdient aanbeveling om je van te voren aan te melden via de website om zeker te zijn van een plek.

 

Vooruitblik op events model

Op de eerste dag spreekt onder andere dr. Harry van Vliet, lector cross media business aan de Hogeschool van Utrecht. De afgelopen periode heeft het lectoraat zich bezig gehouden met het, op basis van wetenschappelijk onderzoek, samenstellen van een uniek model dat inzicht geeft in de motivatie, beleving, waardering en loyaliteit van bezoekers van events. Het model wordt dit najaar gepresenteerd maar Harry geeft op event 12 alvast een vooruitblik.

 

Begrip hostmanship

Op de tweede beursdag kan je onder andere de keynote presentatie van Rob Meershoek bijwonen. Na adoptie door Facilicom van het concept ‘Hostmanship’ werd Rob vanuit zijn nieuwe functie als directeur Special Services bij Trigion verantwoordelijk voor de uitrol van het concept. Rob vertaalt het begrip hostmanship, ‘de kunst de mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn’, naar de dagelijkse praktijk en gaat samen met het publiek op zoek naar de momenten waar je als organisatie het verschil kan maken.

 

Aanmelden

Voor het bijwonen van de presentaties is ook registratie (gratis) als bezoeker van de beurs noodzakelijk. Aanmelden als bezoeker en voor de presentaties kan beide via de website event.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!