Back Back Nieuws

Best of Events International 2014: veel nieuwe exposanten en indrukwekkend programma

03 oktober 2013
Best of Events International 2014 (BOE) is op weg naar succes. 4 maanden voor de opening van de beurs is het aantal verhuurde stands groter dan vorig jaar. Ongeveer 25 procent van de exposanten zullen voor de eerste keer aanwezig zijn op deze handelsbeurs voor de evenementenbranche, die gepland is op 22 en 23 januari 2014 in de Messe Westfalenhallen Dortmund.

Nieuwkomers op Best of Events International 2014 zijn Script en Tell GmbH, M24 GmbH, VKF Renzel GmbH, A.B.C. Worldwide für Möbeleinrichtungen und mehr GmbH, Thöne & partner GmbH & Co. KG, Ann Red GbR, DELight - LED GmbH, Screen Rent, Simon Media Film & Medien Produktion, Expand International Deutschland GmbH en nog veel andere exposanten in alle categorieën. Nieuwe deelnemers uit het buitenland bij BOE zijn bijvoorbeeld Flex-Tent (Nederland), Concept Furniture International en Floor Stak - The Regent Engineering Co. Ltd (Groot-Britannië) en Yes Man Marketing (Zuid-Afrika).

Bea Nöhre, Best Of Events GmbH: ‘Nieuwe exposanten op BOE 2014 betekent uiteraard de presentatie van nieuwe ideeën, concepten en oplossingen. Bezoekers verwachten dat BOE in 2014 een uiterst aantrekkelijk productaanbod zal hebben, reeds lang gevestigde maar ook nieuwe exposanten, innovaties en een uitstekend programma. Dankzij al deze kenmerken, zal BOE wederom haar belangrijke rol als handelsbeursplatform van de evenementenbranche bewijzen.’

BOE-FORUM
Het BOE-FORUM zal in 2014 ook over de onderwerpen merkmanagement, innovaties and media & technologieën gaan. De eventmanager en showproducer Chris Cuhls, die evenementenbureaus en bedrijven ter zijde staat bij de implementatie van live communicatieconcepten, zal de succesfactoren voor succesvolle evenementen onder de loep nemen. Lukas Rössler, Fosbury e.u. zal de vraag beantwoorden hoe nieuwe evenementen en merk enscenering opties kunnen worden vastgesteld door gebruik te maken van nieuwe media.

Een ander hoogtepunt op het BOE-FORUM 2014 is de geplande lezing van Cristián Gálvez over het onderwerp innovatie die reflecteert op de 'Psychology of Change Drivers'. Michael Öhlhorn, Vabeg Eventsafety Deutschland GmbH zal de huidige situatie van blikseminslagbescherming voor outdoor evenementen en feesttenten belichten. Op het BOE-FORUM 2014 zal een aantal andere bekende sprekers de belangrijkste trends, technologieën en innovaties presenteren in tastbare formats en met visionaire lezingen.

MEET THE BEEF – Trend Talk
De BEEFTEA groep zal het nieuwe evenementenformat 'MEET THE BEEF – Trend Talk' presenteren in de context van BOE. Onder het thema 'Creating Digital Ideas', zullen sprekers de kansen en successen geboden door de digitale communicatie bespreken en dieper ingaan op dringende zaken als: Welke technieken zijn nu toonaangevend en wat zijn de trends van morgen? Een antwoord op deze vragen wordt gegeven door Thomas de Buhr van Google met zijn lezing 'Brand Communication in the Digital World'.
Christoph Keese van Axel Springer AG is recentelijk teruggekeerd van een zes maanden durend verblijf voor onderzoek in het internationale trend broeinest Silicon Valley. Hij is zich bewust dat de toekomst van digitale communicatie reeds in volle gang is. Andere sprekers zullen met concrete praktijkvoorbeelden laten zien wat vandaag de dag reeds tot de mogelijkheden behoort, welke potenties met name op het gebied van evenementen liggen en welke wettelijke voorschriften dienen te worden nageleefd.

Career Day: Live Communication
Voor jonge professionals die informatie zoeken over loopbanen, opleidingsmogelijkheden en loopbaanperspectieven is Career Day: Live Communication op 23 januari 2014 de plek. Deze dag wordt verzorgd door de initiatiefnemers Studieninstitut für Kommunikation (Instituut voor Communicatiestudies), Expopartner, de verenigingen FAMAB e.V. en ISES Europe en de personeel consultancy KG-U. Experts zullen uiteen zetten welke banen beschikbaar zijn in Live Communication, welke training en bijscholingstrajecten verstandig zijn en hoe een carrière met verdere kwalificaties kan worden gepland. Belangrijke tips en de mogelijkheid tot individuele gesprekken over hoe een kandidaat te werk zou moeten, maken de Career Day compleet.

BOE NIGHT
Best of Events International vindt plaats van 22 - 23 januari 2014 in de Messe Westfalenhallen Dortmund. In 2014 zal de BOE NIGHT gehouden worden in de Goldsaal van het Westfalenhallen Dortmund Conference Centre (Kongresszentrum). Er is slechts een beperkt aantal tickets voor de BOE NIGHT 2014 beschikbaar. Vroeg boeken via de online ticket shop vóór 15 januari 2014 wordt aangeraden. Alle BOE 2014 tickets kunnen snel en eenvoudig worden aangeschaft via de BOE online ticket shop. De BOE ticketshop zal online zijn vanaf 1 december 2013.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!