Back Back Nieuws

Beleving centraal tijdens Ladies Lifestyle Experience

10 februari 2016
In Evenementenhal Hardenberg vindt op vrijdag 15 april de eerste editie van Ladies Lifestyle Experience plaats. De organisatie is in handen van drie vrouwen: Linda van’t Holt, Marieke Ekkelenkamp en Martina Kelder. In samenwerking met Evenementenhal streven zij ernaar om een middag en avond voor de vrouw te organiseren waarin beleving in food, fashion en beauty centraal komt te staan.

Inbreng
Ladies Lifestyle Experience onderscheidt zich van andere ladiesevents door de focus volledig te richten op beleving. 'Het wordt niet zomaar een doorsnee Ladies Night, want het moet een echte belevenis zijn. Daarom werken wij nauw samen met de standhouders. Wij vragen hen mee te werken aan dit concept door de vrouwelijke bezoekers producten te laten zien en proeven, deel te nemen aan activiteiten of te kunnen genieten en ontspannen van hun aangeboden diensten', zegt Van ’t Holt. 

Met liefst 100 stands met heerlijke hapjes, drankjes, beauty, fashion en lifestyle streeft de organisatie ernaar elke vrouw centraal te zetten. Ekkelenkamp: 'Het moet voor elke vrouw een gezellig dagje uit zijn met vriendinnen, moeder of buurvrouw.'

Aanmelden standhouder
Voor exposanten biedt dit evenement de mogelijkheid om bezoekers kennis te laten maken met hun producten en diensten in een ontspannen en informele sfeer. Deelnemen als standhouder is al mogelijk vanaf €65. Exposanten kunnen zich aanmelden per mail via ladieslifestyleexperience@outlook.com of telefonisch via 0657 317 371.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!