Back Back Nieuws

Beleef je bedrijfsuitje eerst in een kartonnen doos

18 november 2015
Met beide benen op de grond staan maar toch ervaren hoe het is om op een hoogte van 18 meter te staan? Als eerste klimbos in de wereld is Klimbos Garderen online te bekijken, geheel in 3D. Deze virtuele belevenis is tot stand gekomen in samenwerking met Elkeplek.nl.

Virtual reality viewer
Een evenement organiseren in het klimbos voor je relatie wordt op deze manier wel makkelijk gemaakt met de VR-functie. Naast het bekijken van foto’s, video’s en 360 graden foto’s op elkeplek.nl is het mogelijk deze VR-functie te ervaren met je eigen telefoon. Het is vanaf de meeste moderne telefoons te bekijken, het vereist verder geen speciale software en is het ook nog eens responsive dus op ieder apparaat beschikbaar. Stop je telefoon in de Google cardboard viewer en start direct je virtuele avontuur. Maar pas op: je moet geen hoogtevrees hebben, je staat namelijk aan de start van een parcours!  

Klimbos Garderen is het hoogste (en veiligste) klimbos van Nederland. Bedrijfsevenementen zonder VR-viewer zullen daarom al spannend genoeg zijn voor de deelnemers. Klimbos Garderen wordt dan ook vaak ingezet voor relatiedagen, familiedagen en bedrijfsevenementen en is dan ook in zijn geheel af te huren voor bedrijven. 

Kijk voor meer informatie over Klimbos Garderen op klimbosgarderen.nl 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!