Beleef het voorjaar bij OogenlustBeleef het voorjaar bij Oogenlust
Back Back Nieuws

Beleef het voorjaar bij Oogenlust

21 maart 2018

Op Domein Oogenlust vinden van vrijdag 23 maart tot en met zondag 25 maart de Voorjaarssfeerdagen plaats. 'Terwijl winter zich opmaakt voor het einde van het jaargetijde, is er nog één taak die zij in al haar glorie mag volbrengen: het ontwaken van de lente. Iets ogenschijnlijk kleins maar met grootse gevolgen. Winterse schoonheid maakt plaats voor een nieuw en pril begin', aldus het Oogenlust team.

Voorjaarssfeerdagen

Jaarlijks vinden in het voor- en najaar en voorafgaand aan kerst, bij Oogenlust de Sfeerdagen plaats. Om het seizoen in te luiden wordt de winkel in zijn geheel omgebouwd en ondergedompeld in de geuren en kleuren van het aankomende seizoen. De herinrichting voor het voorjaar resulteert in een sprankelend geheel waarbij ieder hoekje weer een lust voor het oog is.

Oogenlust heeft de collectie verrijkt met diverse verleidelijke collecties taxidermie, curiosa, glas- en aardewerk. Baobab presenteert de nieuwe en exclusieve collectie geurkaarsen genaamd Women, hiermee wordt het BIG-onderzoek naar borstkanker ondersteund. De primeur voor 2018: Silk-ka brengt door middel van zijdebloemen de eeuwige lente naar Oogenlust.

Buitenleven op niveau

De Voorjaarssfeerdagen krijgen deze keer een extra dimensie door deelname van een aantal top bedrijven. In de multifunctionele expo op Domein Oogenlust zal er een vertaling komen van het buitenleven op niveau. Naast diverse presentaties van de bedrijven zal vakkundig personeel je informeren over de nieuwe ontwikkelingen voor komend voorjaar op hun eigen vakgebied.

De sfeerdagen worden mede mogelijk gemaakt door: Van Valderen, Driessen Autogroep, Compass Pools, Galerie Hans Persoon, Gaivota Wines, PUUR Groenprojecten, Sun Square, Kunst op de Hees, Prowork en Oogenlust.

Kunstinitiatief op het Hees

Tijdens de voorjaarssfeerdagen tonen zes verschillende kunstenaars hun werk in de grote kas op Domein Oogenlust. De diverse kunstenaars hebben allemaal hun eigen specialiteit. Laat je verrassen door hetgeen wat zij in petto hebben. 

De officiële opening van het kunstinitiatief is vrijdag 23 maart om 16.00 uur.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!