Back Back Nieuws

Beleef de verlovingsperikelen van Prinses Max in HEMA de musical

25 maart 2013
Van burgermeid tot kroonprinses en nu koningin. Beleef de inburgering van Prinses Max in HEMA de musical, de vrolijke feelgood musical met een oranje randje. De meest actuele voorstelling van dit moment. Een avondje uit met HEMA de musical: een koninklijk getinte musical met topacteurs, bekende liedjes en humor. Bovendien met een moment van roem voor enkele échte HEMA-medewerkers uit uw eigen omgeving.

Groepsuitje
Sinds september 2012 reist deze show langs alle grote theaters van ons land. De productie die eind mei stopt, speelt de komende periode in het nieuwe Luxor Theater (Rotterdam,23 – 28 april) en Koninklijk Theater Carré (Amsterdam, 7 – 19 mei). Voor deze Hollandse productie biedt BOOKX groepsarrangementen aan.

De reacties en recensies zijn zeer lovend:

‘HEMA de musical is een feest’… ‘zo leuk kan een musical dus ook zijn’ – HDC
‘De musicalhit van het seizoen’ **** – Theaterkrant.nl
‘Met verve zet Maaike Martens [Prinses Max] deze rol neer’**** – Metro
‘Joep Onderdelinden is om op te vreten als bedrijfsleider Van Seumeren’**** – De Telegraaf

Verhaal
Voorafgaand aan haar Koninklijk Huwelijk met kroonprins Wim-Lex besluit de warmbloedige Latina Max zich eens flink te verdiepen in alles wat Nederlands is, om de Nederlander goed te leren kennen. Dat is immers voor haar toekomst als koningin heel belangrijk. Vermomd als de Spaanstalige stagiaire Ramona duikt ze op in de oer-Hollandse HEMA, dé plek waar alle Nederlanders samenkomen. Dit zelfgekozen inburgeringstraject zet de levens van de medewerkers bij de HEMA even op zijn kop.

Videoboodschap
Prinses Max bedankt Nederland in een videoboodschap naar aanleiding van Beatrix’ abdicatie. Verheugd en zichtbaar vereerd reageert Prinses Max (Maaike Martens) in haar privé-werkkamer op de aangekondigde troonsafstand van H.M. de Koningin. Ze blikt onder andere kort terug op de periode voorafgaand aan haar huwelijk met Wim-Lex in februari 2002. Ze bedankt de Nederlanders die haar in die spannende tijd steunden.
Kijk hier naar de videoboodschap.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!