Beleef de Dutch F1 GrandPrix op jouw evenementBeleef de Dutch F1 GrandPrix op jouw evenement
Back Back Trends

Beleef de Dutch F1 GrandPrix op jouw evenement

14 oktober 2019

Na 35 jaar komt de Formule1 weer terug naar Nederland. Voor alle echte Formule1 fans komt hiermee een droom uit. Eindelijk kunnen we onze held Max Verstappen op eigen bodem zijn kunsten zien vertonen. En dat ook nog op een Circuit met een zeer rijke historie.

Circuit Zandvoort

Maar voordat Max Verstappen voor de winst kan gaan in de duinen van Zandvoort moet er nog wel het een en ander gebeuren, want het huidige circuit voldoet niet meer aan de eisen van de koningsklasse en zal daarom op een aantal plekken worden aangepast. Één van die plekken is bijvoorbeeld de Tarzanbocht. Het is een van de weinige plekken waar goed kan worden ingehaald. Ook de finishlijn zal worden verplaats in de richting van de Tarzanbocht, zodat deze vanaf de hoofdtribune zichtbaar wordt.

Als de recente stikstof uitspraak van de Raad van State geen roet in het eten gooit zullen de werkzaamheden in november beginnen zodat het circuit op tijd gereed is voor de Dutch GrandPrix op 2 mei 2020.

Race Simulators

Om alvast in de stemming te komen kan er nu al met de Formule1 Race Simulators van Urban Events gereden worden op het circuit van Zandvoort. Hoewel het circuit van Zandvoort pas in de volgende editie van de officiële F1 race game zal worden opgenomen zijn er toch al mogelijkheden om virtueel te rijden op het Nederlandse GP circuit en dat kan in verschillende typen Formule1 Simulators. Zo zijn er simulators met Virtual Reality bril maar ook met motion en triple screens voor een een extra realistische race ervaring.

Van competitie tot branding

Extra leuk wordt het met een competitie element wat eenvoudig kan worden verzorgt door het bijhouden van de snelste rondetijden op een echte Lap Times leaderboard. Ook kunnen meerdere F1 simulators aan elkaar gekoppeld worden zodat tegen elkaar kan worden gereden. Naast de verhuur van de simulators, het plaatsen en verzorgen van spelbegeleiding verzorgt Urban Events ook thema aankleding en kunnen de simulators worden voorzien van eigen huisstijl door middel van branding van de raceseats en schermen.

Tot het einde van dit jaar boek je elke tweede F1 race simulator bij Urban Events met 50% korting. Boek jouw F1 Race Experience via urbanevents.nl.

Urban Events in het kort:

• Wie: Urban Events
• Wat: interactieve games en simulators als entertainment op bedrijfsfeesten, evenementen en beursstands
• Hoe: advies, begeleiding, transport en plaatsing door heel Nederland en België (daarbuiten op aanvraag)
• Waarom: Fun werkt!
• Extra: Thematische aankleding, branding & support
• Waar: Ede, Gelderland
• Meer info: urbanevents.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!