Bekijk de nieuwste aflevering van Obsession TV Bekijk de nieuwste aflevering van Obsession TV
Back Back Nieuws

Bekijk de nieuwste aflevering van Obsession TV

28 maart 2018

Sinds een jaar wordt meerdere keren per jaar Obsession TV uitgezonden op YouTube. De afleveringen informeren en inspireren een breed publiek over evenementen. Obsession geeft deskundigen het woord om zo van elkaar te leren en samen te groeien. Er wordt gefilmd op toonaangevende producties en laat zien wat er nodig is om deze tot stand te brengen.

Onlangs staat een nieuwe Obsession TV live; 'Van leeg vel tot productie'. In deze aflevering gaat het over de technische kant van een evenement. Het evenementenbureau neemt je mee achter de schermen bij een groot evenement met veel technische hoogstandjes. Van technisch ontwerp tot show. Jan Liebregts (Operationeel manager) en Guido Hogenboom (Technisch producent) vertellen samen hoe dit tot stand komt en wat er allemaal bij komt kijken.

Bekijk hier alle afleveringen van Obsession TV en vergeet je niet gratis te abonneren. Dan krijg je van Obsession bericht als er een nieuwe aflevering live is.

Feedback en suggesties voor onderwerpen en kandidaten? Obsession hoort het graag! Stuur je Obsession TV wens naar Hans Klaver.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!