Behind the scenes tijdens de Business Open Days in Adventure Valley DurbuyBehind the scenes tijdens de Business Open Days in Adventure Valley Durbuy
Back Back Nieuws

Behind the scenes tijdens de Business Open Days in Adventure Valley Durbuy

10 mei 2023

Op 16 en 17 maart jl. organiseerde Adventure Valley zijn Business Open Days/2023 in hun evenementenhal: de Duvel Dôme (400 pax). Het park is onderdeel van de groep La Petite Merveille en om de mogelijkheden van het park te tonen, nodigde Adventure Valley potentiële klanten uit tijdens twee ontdekkingsdagen.

Een breed scala aan seminar- en evenementenruimtes

Genodigden van deze Business Open Days kregen een rondleiding om letterlijk een kijkje nemen achter de schermen bij alle binnen- en buitenlocaties van het grootste Avonturenpark van België. Waaronder het glampingconcept Green Fields, het vijfsterrenhotel Le Sanglier des Ardennes, grillrestaurant Bar’Bru en uiteraard was het ontvangst in de evenementenhal Duvel Dôme. De kracht van Adventure Valley ligt vooral in de voortdurende vernieuwing, het innoveren en bedenken van nieuwe attracties en activiteiten, om te voldoen aan de verwachtingen van het grote aantal bezoekers. Het park biedt een uniek natuurlijk kader voor de organisatie van teambuildings, seminars, congressen, productlanceringen, bedrijfsfeesten etc. Voor degenen die deze unieke kennismaking gemist hebben, de tweede editie is gepland voor oktober 2023.

Veelzijdig Wallonië en België

Steeds meer eventplanners ontdekken de veelzijdigheid van Wallonië en de Belgische Ardennen: gelegen op 30 minuten van Maastricht, 1 uur van Breda en 2½ uur van Utrecht. Historische steden en dorpen, een internationaal befaamde keuken, uiteenlopende speciale bieren en een natuurlijke omgeving die niet alleen rust en inspiratie biedt, maar ook tal van buitensportmogelijkheden voor teambuilding.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!