Beeld en Geluid Den Haag organiseert KinderPodcastDagenBeeld en Geluid Den Haag organiseert KinderPodcastDagen
Back Back Nieuws

Beeld en Geluid Den Haag organiseert KinderPodcastDagen

26 april 2022

Kinderpodcasts worden steeds populairder. Dagelijks komen er nieuwe podcasts bij en het aantal jonge luisteraars groeit. Tijdens deze meivakantie hebben kinderen de kans om hun favoriete podcaster te ontmoeten, naar nieuwe podcasts te luisteren en te ontdekken hoe je zelf een podcast zou kunnen maken. 

Masterclasses en workshops

Kinderen krijgen via masterclasses, workshops en live-opnames van verschillende podcasts een bijzonder kijkje achter de schermen van dit populaire medium. Zo gaat podcastmaker Sara de Monchy tijdens een speciale interactieve live show van haar podcast ‘Sara’s Mysteries’ samen met de kinderen aan de slag om hun eigen mysteries te ontrafelen. Presentator Bart Tuinman komt langs om te vertellen hoe de podcast van het NOS Jeugdjournaal wordt gemaakt. Op vrijdag neemt de podcast Filosoofje een nieuwe aflevering op en de vakantie wordt afgesloten met een workshop van De Waanzinnige Podcast. Om de ervaring compleet te maken, kan je op verschillende dagen meedoen aan aan hoorspel workshop en zendt Hallo Kids Radio doordeweeks live uit vanuit het museum. Check onze agenda voor het aanbod per dag!

KinderPodcastDagen

De KinderPodcastDagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement, georganiseerd door Beeld & Geluid. Leuk voor kinderen van 6 tot 12 jaar én hun ouders/begeleiders.

Partners

De KinderPodcastDagen worden gemaakt in samenwerking met Hallo Kids Radio, Sara’s Mysteries (NTR/Zapp), NOS Jeugdjournaal, Filosoofje en De Waanzinnige Podcast.

Agenda-informatie

Meivakantie 2022 | KinderPodcastDagen

Beeld en Geluid Den Haag

30 april - 8 mei 2022

denhaag.beeldengeluid.nl/meivakantie

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!