Bax Projects lanceert nieuw initiatief: Studio BaxBax Projects lanceert nieuw initiatief: Studio Bax
Back Back Nieuws

Bax Projects lanceert nieuw initiatief: Studio Bax

19 augustus 2020

Bax Projects stelt je graag voor aan het nieuwste lid van de familie: Studio Bax. Al jaren is Bax Projects specialist op het gebied van merkactivaties. Veelal door middel van live- en online evenementen, bedrijfsfeesten, pop-up activaties, incentives en elke andere vorm van onderscheidende en creatieve communicatie. Studio Bax is geboren als hét online concept van Bax Projects. Nu het concept steeds meer begint uit te groeien tot een succesvol initiatief is het tijd voor een volgende stap: Studio Bax krijgt haar eigen podium.

Makkelijk en toegankelijk

Inmiddels heeft Studio Bax al een aantal succesvolle producties van toonaangevende opdrachtgevers op haar naam staan: online evenementen, (semi-)livestreams, hybride evenementen en online video’s. ‘Het is mijn missie om online evenementen voor iedereen toegankelijk en makkelijk te maken. Veel mensen denken dat online evenementen per definitie dure of complexe projecten zijn. Dat is absoluut niet waar. Er is technisch gezien natuurlijk van alles mogelijk, maar om de kosten voor een goede basis inzichtelijk te maken hebben wij vier pakketten ontwikkeld: een basic livestream, een online evenement, een hybride evenement en een sky-is-the-limit-pakket,’ aldus Martijn Bax, directeur van Bax Projects/Studio Bax.

Niet alleen succes

Toch is het ontstaan van Studio Bax niet gebaseerd op een puur succesverhaal. Door de coronacrisis heeft Bax Projects, net als ieder ander bedrijf in de evenementenindustrie, het zwaar te voorduren gehad. Het einde van de tunnel is helaas nog niet in zicht voor de branche. Martijn Bax vertelt: ‘Het zit niet in mijn aard om bij de pakken neer te gaan zitten. Het Bax-team denkt altijd in mogelijkheden. Met Studio Bax kunnen we bouwen aan iets wat weer energie en een positief gevoel geeft.’

Denken in mogelijkheden

De kracht van een echte handdruk is natuurlijk niet 100% te evenaren, maar een online evenement kan wel de juiste energie overbrengen, de verbinding met je doelgroep versterken en je bereik vergroten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!