Bart van Wanrooij aan het roer van MOVEBart van Wanrooij aan het roer van MOVE
Back Back Nieuws

Bart van Wanrooij aan het roer van MOVE

02 augustus 2017

MOVE wordt vanaf vandaag geleid door de voormalig Creative Director van MSLGroup (Publicis Groupe), Bart van Wanrooij. Bart wordt verantwoordelijk voor de aansturing van het energieke team van MOVE en gaat vorm geven aan de verdere groei van de organisatie in Nederland. Ook de vaste klantenkring van MOVE waaronder Heineken, Adobe, Nintendo, Google en Nestlé, kan nu profiteren van de strategische denkkracht van Bart.

MOVE werd vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Beide partijen hebben de ambitie om de expertise van MOVE verder uit te bouwen en de organisatie te verstevigen. Na de uitbreiding van het team van experts is nu ook de directeurspositie ingevuld. Wouter Boits van The Oval Office: ‘We zien in Bart een manager met inhoud, iemand met ruime ervaring op het gebied van communicatie én een voorliefde voor events en activaties. Dat maakt van hem de juiste man op de juiste plaats.’ 

Bart van Wanrooij: ‘Na bijna 10 jaar binnen de Publicis Groupe te hebben gewerkt voor opdrachtgevers als Randstad, Rabobank en Airbnb in binnen- en buitenland, voelt de overstap naar MOVE voor mij als heel natuurlijk. Hier komen mijn passies ​live experiences en ​strategische communicatie perfect samen. ​Door integraal na te denken over merkbeleving, van digitaal tot live en van print tot PR, raak je mensen op alle niveaus; emotioneel, rationeel en sociaal. Dat is een enorme meerwaarde voor merken.’ De combinatie van live experiences en strategische communicatie past ​naadloos binnen de strategie die de nieuwe eigenaars voor MOVE hebben uitgetekend: een bureau creëren dat de know-how van communicatie en live-ervaringen samenbrengt in spraakmakende projecten. 

Victor Neyndorff, al jaren één van de vaste gezichten van MOVE en communicatie-expert met een stevige reputatie, blijft als zelfstandig strateeg aan MOVE verbonden. Victor zal zich als zelfstandig consultant, binnen MOVE en daarbuiten, richten op events waarbij een duidelijke ROI op basis van verander- of gedrags doelstelling geldt. Daarnaast blijft hij op zijn bekende stijl workshops, brainstorms en coachingsessies leiden en geeft hij inspirerende speeches over verandering en ROI. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.896 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!