Back Back Nieuws

Backstage in zakelijk Den Haag tijdens Prins voor een Dag

01 september 2011
Over een kleine drie weken is het weer zover, dan komen eventmanagers en congresplanners bij elkaar in Den Haag voor het zakelijke evenement Prins voor een Dag. Bij een congres in de hofstad gaan speciale deuren open waar deze voor anderen gesloten blijven. Binnenkijken bij het Vredespaleis waar internationaal recht wordt gesproken? Naast een congres ook in de kleinste stad van Nederland wandelen? En waar kun je een congres nu combineren met een stadswandeling over het politieke hart van Nederland, het binnenhof?

Backstage pass... waarom?
'Congresstad Den Haag geeft dat extra cachet aan een zakelijk evenement mee en dit blijkt ook weer tijdens Prins voor een Dag op maandag 19 september. Benodigdheden? Een backstage pass.....Waarom? Daarom: http://www.youtube.com/watch?v=lUxHFq4IxAM&feature=channel_video_title,' vertelt Mieke Smid van Den Haag Marketing.

Programma; alle registers gaan open!
Wars van standaardlocaties en dito programma krijgen genodigden tijdens de derde editie van dit jaar een bijzondere kijk (soms zelfs achter de schermen) op de congressteden Den Haag en Delft. Zo staat het Science Centre in Delft op het programma, nemen genodigden op het podium plaats van de Dr. Anton Philipszaal in plaats van in de gebruikelijke zaal. Ziet men de magie van een Imex theater vanachter het bioscoopscherm in het Omniversum en kunnen schilderijen van Mesdags privé collectie bewonderd worden. Tussentijds leren genodigden zichzelf te profileren tijdens een speciale Elevator Pitch te midden van de betonblokken, bouwhelmen en bouwvakkers in een hotel. Kortom bij hét Haagse kennismakingsevenement voor de congres- en evenementenbranche gaan alle registers open. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!