Back Back Nieuws

Avint laat je gratis stemmen

05 april 2016
Gratis stemmen op een bijeenkomst? Bestaat dat? Jazeker, het stemsysteem Avint gooit voortaan z’n deuren open en wil meer mensen bekend maken met hun uitgebreide stemtool.

Met het stemsysteem kan men multiple choice en live messaging vragen aan het publiek stellen. Het is al een aantal jaren bekend op de eventmarkt, maar ook buiten deze branche wordt er veel gebruik gemaakt van Avint én komen er steeds meer aanvragen vanuit het buitenland.

Twee varianten
Avint kent twee stemsysteem varianten. De oude vertrouwde Pro-versie, waarbij een Avint operator op het event aanwezig is en zorgt dat alles werkt. Deze variant is inclusief een eigen Avint netwerk, waardoor men geen internet nodig heeft. Handig en extra veilig, aangezien gegevens op geen enkele manier het internet op kunnen.

De andere stemvariant genaamd Avint Web biedt weer andere voordelen. Het is namelijk veel goedkoper dan de Pro variant, aangezien het een do-it-yourself stemsysteem is, waarbij de organisator zelf de operator is. Avint Web werkt via internet ( uiteraard in beveiligde modus) waardoor je zelfs op meerdere locaties tegelijkertijd kan stemmen.

Stem nu gratis
Vanaf april is Avint Web gratis en onbeperkt te gebruiken tot 50 personen, onder de naam Avint Free. Met Avint Free heb je dezelfde voordelen als de Web-variant. Naast multiple choice vragen, kan je ook gebruik maken van open vragen en kunnen antwoorden worden weergegeven in een word cloud.
Met de gratis variant heb je ook de mogelijkheid een eigen logo en huisstijl toe te voegen. Lukt het niet? Dan geven ze support via mail of telefoon. Bovendien worden resultaten van de stemsessie niet openbaar gedeeld.

Te mooi om waar te zijn? Zo klinkt het bijna wel, maar Avint is er van overtuigd dat ze het beste stemsysteem van Nederland zijn en willen dit graag iedereen laten ervaren. Een tegenprestatie? Die is er niet, al hopen ze natuurlijk dat je fan van ze wordt en het aan iedereen doorverteld.

Meer dan 50 personen?
Heb je een bijeenkomst waar meer dan 50 personen aan zullen deelnemen? En wil je gebruik maken van een stemsysteem? Dan heeft Avint met haar Web en Pro variant zeer concurrerende prijzen die al beginnen bij € 1,- per persoon.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!