AVIAREPS en Shanghai lanceren baanbrekend B2B-platform AVIAREPS en Shanghai lanceren baanbrekend B2B-platform
Back Back Nieuws

AVIAREPS en Shanghai lanceren baanbrekend B2B-platform

22 februari 2024

AVIAREPS, 's werelds toonaangevende internationale vertegenwoordiging, marketing en communicatie bedrijf voor de reisbranche, is verheugd om samen met de Shanghai Municipal Government de lancering van Shanghai's officiële online B2B reisplatform, SmoothTravel, aan te kondigen. SmoothTravel dient als officiële toegangspoort voor de wereldwijde reisindustrie om in contact te komen met zowel inkomende als uitgaande Chinese reisbureaus, groothandelaren in reizen, online reisbureaus (OTA's) en MICE-agenten in de Oost-Chinese markt.

SmoothTravel wil internationale reisbedrijven naadloos verbinden met de florerende Chinese reismarkt. Het platform is ontworpen voor alle segmenten van de reisindustrie over de hele wereld, waaronder belangrijke bestemmingen, touroperators, hotelgroepen, detailhandelaren, attracties, autoverhuurbedrijven, cruisemaatschappijen en meer, die allemaal graag hun zakelijke bereik op de Chinese markt willen verbreden.

Belangrijkste kenmerken van SmoothTravel

- China Partner Zoeken: SmoothTravel stelt overzeese leden in staat om nieuwe inkomende of uitgaande handelspartners in China te vinden. Leden komen eenvoudiger in contact komen met hooggekwalificeerde Chinese handelspartners op basis van hun specifieke eisen.

- Risicobeperking: Om de verschillen in betalingsgewoontes aan te pakken, biedt SmoothTravel een uniek betalingsgarantiesysteem om de risico's in verband met nieuwe partners in de reisindustrie in China te minimaliseren. Een uitgebreid reisverzekeringsprogramma wordt ook aangeboden voor Chinese leden om risico's te beperken.

- China Outbound Market and Consumer Insights: Door het gebruik van uitgebreide bronnen van de Chinese overheid en industrie, levert SmoothTravel de nieuwste onderzoeken over China's uitgaande reismarkt, trends in de industrie en consumentenvoorkeuren.

- Training en ondersteuning: SmoothTravel biedt een uitgebreid trainingsplatform voor beide richtingen met gespecialiseerde cursussen voor zowel buitenlandse als Chinese leden.

- Marktonderzoek: Leden kunnen SmoothTravel opdracht geven voor toerisme marktonderzoek op maat om hun marktstrategieën te optimaliseren.

Over SmoothTravel en AVIAREPS

SmoothTravel is ontworpen om een omwenteling teweeg te brengen in de manier waarop de wereldwijde reisindustrie omgaat met de Chinese markt en om samenwerking en connectiviteit te herdefiniëren, waardoor bedrijven ongeëvenaarde mogelijkheden krijgen om te floreren in de bruisende Chinese markt.

AVIAREPS is 's werelds toonaangevende internationale vertegenwoordiging, marketing- en communicatiebedrijf voor luchtvaart, toerisme, horeca en voedsel en drankmerken. Het bedrijf werd in 1994 in Duitsland opgericht met de ambitie om klanten te helpen de stap te zetten naar wereldwijde markten en het wereldwijde netwerk van het bedrijf strekt zich nu uit over de hele wereld tot zes continenten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!