AVEX preferred supplier voor AccorHotelsAVEX preferred supplier voor AccorHotels
Back Back Nieuws

AVEX preferred supplier voor AccorHotels

10 augustus 2017

AccorHotels heeft voor AVEX gekozen als nieuwe preferred supplier van haar hotels in de Benelux. Met 4200 hotels in 95 landen is AccorHotels één van 's werelds grootste hotelketens. Daarnaast zijn er 250.000 hospitality experts werkzaam bij deze Europese marktleider.

Audiovisuele dienstverlening

Met dit preferred supplierschap krijgt AVEX de mogelijkheid om in alle 140 AccorHotels in de Benelux de audiovisuele dienstverlening op gebied van vaste installatie (inclusief service & onderhoud) en Evenementen & verhuur te verzorgen. AVEX onderhoudt al jaren een goede relatie met o.a. Novotel Amsterdam City en Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Daarnaast zijn onlangs het Novotel Amsterdam Schiphol Airport en Mercure Hotel Amsterdam City van de nieuwste audiovisuele technieken voorzien, met onder andere digitale bewegwijzering en projectiemiddelen in de vergaderruimten.

'We zijn zeer verheugd dat AccorHotels voor AVEX heeft gekozen als preferred supplier op gebied van audiovisuele dienstverlening. Door een sterke focus en inlevingsvermogen binnen deze branche, kunnen we als leverancier veel betekenen voor AccorHotels in de Benelux. Wij geloven in een samenwerking waarbij wij onze kennis en ervaring kunnen delen met onze partner', aldus René Schaddelee.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!