AV-specialist VRF neemt verhuurassortiment Bwefar overAV-specialist VRF neemt verhuurassortiment Bwefar over
Back Back Nieuws

AV-specialist VRF neemt verhuurassortiment Bwefar over

09 juni 2023

Na een jarenlange fijne samenwerking tussen VRF BV en Bwefar Rental BV, heeft VRF een deel van de inventaris van Akim Bwefar overgenomen, nadat hij eind 2022 heeft besloten te stoppen met zijn onderneming.  De samenwerking tussen VRF en Bwefar gaat al een heel wat jaren terug in de tijd. Vanaf 2011 zijn Bwefare en VRF gezamenlijk producent van de Modefabriek voor zowel de beurstechniek als de specials. Het verhuurassortiment van beide bedrijven kwam goed overeen waardoor er een fijne samenwerking ontstond.

Materiaaluitbereiding VRF

Het overnemen van een deel  van de inventaris van Bwefar, biedt VRF nieuwe mogelijkheden voor de toekomst. VRF produceert evenementen in de B2B markt waarbij de focus ligt bij beurzen en congressen. Door de overgenomen materialen kunnen de grotere beurzen nu volledig uit eigen materiaal worden geproduceerd. Totaal heeft VRF nu meer dan 2.000 CDMT lampen en 3km aan Prolyte truss in deels chroom en zwart. Alle AV-apparatuur bevindt zich in één bedrijfspand in Nieuw-Vennep waar ook het kantoor gevestigd is.

Kans  voor beursorganisatoren

Indien je als opdrachtgever op zoek bent naar een universele beuruitstraling dan is VRF de enige in de Benelux met deze grote aantallen identieke beursverlichting. VRF is de AV-partner op het gebied van beurzen die gecombineerd worden met diverse plenaire sessies en een keynote speaker. Tegenwoordig kiezen steeds meer opdrachtgevers voor deze unieke combinatie tussen congres- en beurstechniek.


Kees Brouwer en Marco van der does (VRF bv) willen Akim Bwefar bedanken voor de fijne samenwerking afgelopen jaren en voor de overname. Ze wensen hem heel veel succes in de toekomst! 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!