Back Back Nieuws

AV Brothers heeft lokale partner gevonden in DierenPark Amersfoort

05 augustus 2015
AV Brothers is partner geworden van DierenPark Amersfoort. Hiermee trekt AV Brothers de lijn door die zij hebben ingezet in de regio Amersfoort door actieve en duurzame samenwerkingen op te zoeken met lokale partijen.

DierenPark Amersfoort weet hoe je een feest organiseert tussen ruim 1.500 dieren. Naast feestelijke gelegenheden heeft het park ook voor elk zakelijk gezelschap een passend aanbod. Zakelijke bijeenkomsten en feestelijke gelegenheden worden georganiseerd door de afdeling met de toepasselijke naam Feesten & Vergaderen.

Verheugd 
Sven Kattenberg, directeur AV Brothers, is verheugd op de deze samenwerking: ‘DierenPark Amersfoort is een van de grootste trekpleisters van de regio met meer dan 750.000 bezoekers vorig jaar. De dierentuin stond hoog op ons verlanglijstje waar we graag mee willen samenwerken, en nu is deze wens werkelijkheid geworden.’ Emile Schoonbergen van DierenPark Amersfoort reageert eveneens positief: ‘Onze afdeling Feesten & Vergaderen wil kwalitatief hoogwaardige evenementen leveren. Ik zie in AV Brothers een mooie aanvulling op die hoge standaard die wij stellen. Zowel qua apparatuur als met hun mensen zijn het echte professionals, zij denken mee met ons.’

Samenwerkingsovereenkomst
De samenwerking wordt aangegaan voor meerdere jaren en gaat direct in. Deze samenwerking zal concreet bestaan uit een diversiteit aan dienstverlening. Naast het leveren van audiovisuele materialen, kan DierenPark Amersfoort gebruik maken van de mogelijkheid ruimtes visueel (3D) inzichtelijk te maken en zal AV Brothers DierenPark Amersfoort meenemen in marketingcommunicatie-uitingen naar hun (event gerelateerde) relaties. Uiteraard zullen ook de specialisten van AV Brothers worden ingezet ter ondersteuning bij de evenementen die georganiseerd worden.

Tevens biedt AV Brothers de mogelijkheid aan DierenPark Amersfoort op te treden als adviseur bij klant gesprekken. Op deze manier kan er snel ingespeeld worden op wensen en behoeften van de klant op het gebied van de technische aankleding.

Foto: Emile Schoonbergen, DierenPark Amersfoort en Noeranie Ramdjan, AV Brothers

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!