AutoGame, de volgende stap in Coronaproof-uitjes!AutoGame, de volgende stap in Coronaproof-uitjes!
Back Back Nieuws

AutoGame, de volgende stap in Coronaproof-uitjes!

09 maart 2021

Ben je ook even ‘klaar’ met de online PubQuizen, online EscapeRooms en online borrels? Wil je weer lekker naar buiten, rekening houdende met de huidige Coronaregelgeving? Bizon Events heeft daar een Bizon’dere en unieke oplossing voor ontwikkeld: de Coronaproof AutoGame. Navigeer én vind je weg door de meest prachtige gebieden die Nederland rijk is. Samen met en tegen je collega’s strijden op een informele manier. Download onze App en volbreng de Rally-route!

Ideaal voor allerlei soort uitjes

Marcel Benedictus (Bizon Events) over de AutoGame: ‘Tijdens onze AutoGame neem je plaats in je eigen auto en ga je uitdagende opdrachten volbrengen in jouw omgeving. Met behulp van onze speciaal ontwikkelde AutoGame-App ga je op zoek naar opdrachtlocaties in de omgeving. Dit format is ideaal om samen met je team, afdeling of bedrijf te beleven. Het leukste is als je met zijn tweeën, drieën of vieren in een auto zit, dus je partner of huisgenoten kunnen ook gezellig deelnemen. We verzorgen onze AutoGame de steeds vaker vanaf meerdere locaties, waarbij personeelsleden mét hun partners deelnemen aan onze AutoGame. De medewerkers kunnen dan op verschillende locaties in Nederland de AutoGame rijden; op deze manier kunnen alle personeelsleden van een bedrijf deelnemen aan de AutoGame en tegelijkertijd strijden tegen elkaar. Het scoreverloop van de teams is online te volgen: hoe leuk is het om op die manier toch verbinding met elkaar te houden?

Samen met collega's op afstand

Ideaal voor organisaties met meerdere vestigingen verspreid over Nederland. Het format van AutoGame leent zich uitstekend om samen met collega’s op afstand te spelen: je hoeft immers niet bij elkaar te komen; iedereen vertrekt en komt weer terug bij zijn/haar eigen huis.

Uniek: op maat gemaakte routes!

Door de inzet van hun expertise en brede locatiekennis zijn er unieke routes ontstaan, waar je normaal gesproken niet zo snel zult komen. Bizon Events zet voor iedere locatie een eigen route uit, op maat.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!