Audivio verzorgt spectaculaire opening Tinfabriek NaardenAudivio verzorgt spectaculaire opening Tinfabriek Naarden
Back Back Nieuws

Audivio verzorgt spectaculaire opening Tinfabriek Naarden

04 februari 2019

Onlangs faciliteerde Audivio de heropening van de Tinfabriek in Naarden. De Tinfabriek huisvest de werkplaats en showroom van Volvo Buitenweg en biedt via Meettin kantoor- en vergaderruimtes. Audivio zorgde voor een spectaculaire onthulling van het vernieuwde pand, door een tijdcode gestuurde lichtshow met lasereffecten, en Sparkulars. Alles uiteraard ondersteund met passende muziek, waardoor het een indrukwekkend schouwspel werd voor de 250 gasten.

Valentijn van der Burg is cofounder van Meettin en een van de initiatiefnemers van de verbouwing van de monumentale Tinfabriek. 'Wij hebben Edan van Audivio gevraagd om de gehele opening te verzorgen. We hadden best hele specifieke wensen en wilden de fabriek onthullen middels een indrukwekkende lichtshow. Die wensen heeft Edan en zijn team goed vertaald naar de werkelijkheid, waarbij hij ons alle technische faciliteiten uit handen heeft genomen en een geweldige opening heeft gerealiseerd. Ook tijdens het aansluitende feest was de muziek, het licht en het geluid tot in de puntjes verzorgd. Audivio heeft ons in het gehele voortraject en tijdens de opening zelf volledig ontzorgd, en daar zij we echt heel erg blij mee.'

Facilitair partner

Audivio is tevens partner van de Tinfabriek, wat inhoudt dat zij zorg te dragen voor de installatie en het onderhoud van alle audiovisuele apparatuur, en ondersteunen zij de evenementen die gehouden worden in het pand. Een opdracht van formaat, gezien de omvang van dit prestigieuze project.

 

De vergaderruimtes zijn voorzien van professionele apparatuur met een groot gebruikersgemak. Met behulp van de Barco ClickShare kan een presentatie snel en eenvoudig met één druk op de knop worden gestart. Dankzij een encryptietoepassing is alle gepresenteerde data goed beveiligd. De kwalitatieve beeldschermen geven een haarscherp beeld en hebben een uitstekende connectiviteit. Als facilitair partner controleert Audivio periodiek de installaties en verzorgt het onderhoud: zowel preventief als correctief.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!