Back Back Nieuws

ATPI directie 25 jaar samen en nog steeds aan het roer

13 november 2012
De directie van ATPI Nederland, bestaande uit John Jansen en Willem Starink, staat deze maand al 25 jaar samen aan het roer. Wat ooit in 1987 begon als een klein winkeltje in Aalsmeer, is in 25 jaar uitgegroeid tot een van de grootste zakenreis- en evenementenorganisaties van Nederland. Vandaag de dag geven zij nog steeds samen sturing aan en ziet het duo kansen genoeg om ook in de toekomst de voortgang van het bedrijf, maar ook de optimale dienstverlening voor de klant, voor weer minimaal 25 jaar te waarborgen.

Een concept dat werkt
Willem Starink: ‘John en ik kennen elkaar al vanaf 1980. We kwamen er al snel achter dat we een gezamenlijke passie deelde en hebben toen besloten de handen ineen te slaan. We zijn gestart met het aanbieden van zaken- en vakantiereizen en hebben dit in de loop der jaren uitgebreid met verschillende diensten en concepten, altijd passend bij de vraag van de klant.’

Beide hebben in de afgelopen 25 jaar een netwerk en samenwerkingen opgebouwd, waardoor het bedrijf een zeer sterke positie op de markt heeft veroverd en bieden ze ondertussen voor meer dan 7000 corporates in Nederland, maar ook wereldwijd, toegevoegde waarde.  ATPI heeft verscheidene disciplines in huis en kan daarom diverse combinaties samenstellen om zo de klanten op maat te bedienen. Van alleen tickets tot het leveren van management rapportages, van het verzorgen van groepsreizen tot online bookingtools en van de organisatie van diverse zakelijke evenementen tot het ‘live’ laten beleven van ‘s werelds grootse sportevenement, de Olympische Spelen. Een concept dat al jaren bewijst te werken.

Dat moet gevierd worden
Afgelopen weekend werd dit heugelijke feit samen met alle ATPI medewerkers uit Nederland, in stijl gevierd. In het Figi Theater Zeist kwam iedereen bijeen om gezamenlijk getuige te zijn van nog een concept dat al jarenlang bewezen heeft te werken:  James Bond.  Onder het genot van een hapje en drankje heeft ATPI Nederland genoten van haar eigen première van de James Bond film: Skyfall.

Foto: John Jansen (l) en Willem Starink

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!