Back Back Nieuws

ATP organiseert succesvolle incentive Marrakech

04 oktober 2007
The Advanced Travel Partner  (ATP) organiseerde een succenvolle incentive naar Marrakech in september.

Twee Exclusieve charters, een warm welkom door berbergezang op de luchthaven, 425 gasten in 111 tenten, kamelen, een diner onder de sterrenhemel, 100.000 verse rozenblaadjes, waterpijpen, een top Marokkaanse DJ en een strak getimed draaiboek. En na afloop? Naar eigen zeggen een ontzettend blije opdrachtgever.


Kim Alderden, Strategisch Account Manager bij ATP: “Dit waren de ingrediënten van een bijzondere opdracht die wij met veel plezier op 8 en 9 september hebben uitgevoerd voor een grote organisatie. Samen met onze lokale partner in Marokko hebben wij dit uitdagende concept vorm gegeven en in productie genomen.


"Marrakech staat voor magisch en exotisch. Een compleet andere wereld op 3,5 uur vliegafstand. ‘State of the Art’ hotels maar ook sfeervolle Ryads (minihotels met dakterrassen) in de oude binnenstad. ‘Hip & happening’ locaties en oude cultuur gaan hier hand in hand. Deze stad heeft enorm veel te bieden en is voor veel bedrijven de ideale bestemming voor een exotische incentive.”



 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!